Lingon om.....

Onekligen lite tomt just nu och så den där kappan…

Ja nu har jag landat hemma….och det är så skönt. Men var är folket? Efter förra veckans intensiva roligheter och ständiga samtal och känslan att vara på väg hela tiden är det lite svårt att parkera i soffpotatisens sällskap.

Anne klädd i fredagens kanske mest uppmärksammade plagg, Onceinalifetimekappan som kommer i tre? färger. Någon sorts pärlgråvit, rödrosa och så brun/svart/mullvad. Sammet eller sammetsvelour är lite svårt att hitta färgen på för det skimrar i ljuset och är så föränderligt och spännande.

Vacker är den.. 🙂

Och kolla mattan?

Härliga tjejer!

Och jag har väl en 1500 bilder i datorn. Suck. 🙂 Så vi betar av det under veckan. Från A till Ö.

trevlig kväll! Kanske ska jag ta mig en promenad i vårvärmen.

17 Comments

 • Natascha

  Ja, det blir ju lite tomt efter en sådan intensiv helg, det tar ju en stund att landa i verkligheten.

  Kappan var verkligen fin men jag blev lite besviken på att den var så tunn, den kändes mer som en tunika/ klänning. En varm höstdag fungerar den nog som en kappa, men på vintern förfryser man nog i den. Kram

 • Maja

  Men…jag tittar bara med ett öga o dessutom kisar jag bara…den där kappan är faktiskt to-die-for. Det ser ut som ni haft en härlig helg o nu kommer abstinensen krypande..håll ut, snart helg igen =)
  Kram!

  • Lingon

   Då lyser den starkt. 🙂
   Ja, veckan lär nog gå fort ändå..och det är lite skönt ändå att trilla tillbaka in i vardagen.
   kramar och trevlig kväll

 • Flippfloppan

  Vart folket är? Vi är ju här, bara det att du inte ser oss IRL. Visst var det underbart ute idag och jag är också helt slut, det kom i eftermiddags och snart, snart blir det sängen. Klemar

  • Lingon

   Såklart ni är.. underbara.
   Men du vet. Inga husdjur hemma eller man och barn. Lite blommer och blader att tala med och det hade hänt trevligheter i trädgården.
   kramar och suss gott

 • Helena

  Så fort det gick! Men så kul jag haft 🙂 Tack än en gång för underbara dagar!
  Den där kappan kommer vi inte att glömma i första taget, eller hur? 🙂
  Kramar

 • Linda G

  Visst är kappan vacker men attans så tunn och sladdrig om man jämför med föregångaren. Men säkert lika dyr! Men det fanns väldigt mycket fint! Blir svårt att sålla……Kram!

 • Catherine

  Bare for å nevne en farge til – så har jeg Once in a lifetime i den flotteste grøn farge :-). Da blir det ihvertfall 4 farge at vi kjenner til…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *