Lingon om.....

Kaninröj nästan

Just nu pågår lite städning och fix av både det ena och det andra. Skrivbordet är fullt med färgglada saker som ska stoppas undan. Tänk om jag hade gäster varannan vecka? Det vore perfekt tror jag ifråga om att hålla i ordning. Jag har liksom eh…sparat lite på röran här hemma ett tag. Så pass att den befinner sig lite överallt som en stor amöba som konstant förökar sig själv genom delning.

Så jag är inte så mycket mer spännande än så här i min städoutfit. 🙂

Herr och fru Påskhare är så himla söta och fick flytta in här nyligen. Visst är de söta?

Jag kan inte låta bli att prata lite med dom när jag går förbi.

Hej hej!

9 Comments

 • Socker, vanilj och en skvätt grädde

  Vilka söta kaniner!
  Städa och hålla i ordning……ja, ett nödvändigt ont. Finns ju mycket roligare saker att göra:))
  Trevlig söndag på dig!
  Kram

 • Anne

  Min röra är ännu oröd så jag får väl ta ett ryck tisdag och onsdag efter jobbet :)) Nu tänker jag bara sjukna ner framför TV:n med pasta på tallriken och ”Snatch” i DVD-spelaren
  Kramar

 • Linda G

  Vi bor ju så trångt nuförtiden så det gäller att hålla efter hela tiden. Fast på ett sätt gillar jag det, det går fort när man väl städar…..Kram

 • Linda-Marie

  Jättesöta påskharar 🙂 Jag funderar på exakt hur länge man kan hålla kvar påsken – man saknar de härliga färgklickarna när allt plockas undan. Har provat bloppis-inköpen idag och de är helt perfekta, tack för en bra affär!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *