Lingon om.....

Trött och drömmer om sommar..

drawer twill shorts

Mmm. Jag är trött… Men drömmer om sommarben och shorts. Det har visst varit en lång dag? suckar jag och sneglar mot klockan. Vissa dagar är verkligen vardag, en enda lång sträcka av måste och borde som aldrig tar slut känns det som. Fast snart är det helg och då hoppas jag att få lite mer luft under vingarna. Och flera koppar kaffe i solen.

Trevlig kväll hälsar JBs fånge. 🙂

5 Comments

 • Helena

  Bilden kommer inte upp härifrån jag sitter, så jag kan bara svara på din text. Visst drömmer vi alla om sommar. Man måste resa iväg ibland, få en ficka av sommar i den långa vintern. Lova att följa med mig nånstans nästa vinter. Vi kan åka iväg och fotografera varandra i vackra klänningar och med fräkniga näsor. Kanske k-märkt och och nån annan resande bloggare kan hänga på. Stor kram

 • Emschen

  Eftersom jag har suttit/legat i soffan hela dagen och bölat åt dag-TV så känner jag inte att dagen har varit lång men däremot har veckan varit lång fast jag bara har jobbat två dagar. Känns snarare som att jag har jobbat två veckor.
  Sommaren längtar jag efter. Beställde lite kläder häromdagen och klickade hem ett par tukosa gummistövlar ikväll så nu får våren gärna komma rejält så jag använda mina nya kläder. 🙂
  Sov gott!
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *