Menu
Lingon om.....

20 % rea på Noos och lite rooooos

Ja Noos rear på rätt rejält och härligt. Jag gillar rea!

Men jag spar mig och försöker gå på spontanköpsdetox och tänka på annat i stället. Som sommarsemester, nya däck till bilen och så nästa vecka som ska spenderas både i Köpenhamn och i Stockholm.

Och så funderar jag på om rosorna kommer att blomma lika fint i år? Det känns helt främmande att se dessa bilderna från förra året, att de kommer från min rabatt som är så grå och stilla just nu. Förvandligen är ofattbar varje år.

Oredigerade bilder, ibland är det skönt det med.

Trevlig kväll, nu ska här bloggenadas och packas de sista bloppispaketen. 🙂 Och jag tänker somna med ett smil för jag har klurat ut vilka däck i förrådet som är mina. Det skulle kunna sluta ganska dumt annars om jag tog grannens.

Kramar på er!

21 Comments

 • Krannina
  2 april, 2013 at 20:38

  Fantastiska bilder på fantastiska rosor!!!

  Här behövs nya sommardäck – tråkig utgift 🙁 Kunde ju köpt massa fina kläder och skor istället 😉

  Kramar

  Reply
  • Lingon
   2 april, 2013 at 20:43

   Eller hur? Buhuuu säger jag med och lägger till ett bilbatteri på det. Men man vill ju kunna rulla, fast det är mycket roligare med kläder och annat skoj.

   kramar!

   Reply
 • Lotta
  2 april, 2013 at 20:42

  Visst är det fantastiskt.

  Nu har naturen vilat och kommer strax att belöna oss med så vackra skapelser.

  Kanske så man ska se på vintern? Att naturen inte hade orkat vara så vacker om den inte fått vila lite. Men visst är ett vinterlandskap också underbart. 😀

  Ha det gott.

  Reply
  • Lingon
   2 april, 2013 at 21:28

   Hihi. Sådär tänker jag om mig själv..att jag är i en vilofas. Ready to bloom. 🙂
   kram!

   Reply
 • Helena
  2 april, 2013 at 20:45

  Så fina rosor! Hoppas de blir lika fina i år 🙂
  Härligt att du listat ut vilka däck som är dina. Glada grannar är ju trevligt 🙂 Kramar

  Reply
  • Lingon
   2 april, 2013 at 21:28

   Det vore lite jobbigt annars. 🙂
   kram!

   Reply
 • Emschen
  2 april, 2013 at 21:04

  Vilka vackra bilder! Jag längtar efter rosorna jag med!
  Kram

  Reply
  • Lingon
   2 april, 2013 at 21:29

   Ja… sommaren måste bara lura runt hörnet.
   kram

   Reply
 • Memelie
  2 april, 2013 at 21:09

  Vilka härliga bilder. Jag kan nästan känna hur underbart de måste doftat också. Vilken sorts ros är detta? De hade varit fantastiskt fina i rabatten hos pappa (själv har jag ju ingen tyvärr… än i allafall). Sista korten hade jag förstorat och ramat in och satt upp på väggen. Väldigt romantiskt och så lugnt vackert.

  Kramar!

  Reply
  • Lingon
   2 april, 2013 at 21:30

   Den här är en austinros, Constance spry som blommar överdådigt en gång varje sommar. Fast det varar ett par veckor. 🙂 Helt underbar.
   Ja, jag borde skriva ut några bilder.
   kram!

   Reply
 • Anne
  2 april, 2013 at 21:27

  Jag tycker att vi helt sonika bestämmer att de ska blomma lika fint i år igen!
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   2 april, 2013 at 21:30

   Deal!
   kram!

   Reply
 • Sofia
  2 april, 2013 at 21:28

  Underbara rosbilder! Å som man längtar! Jag har ”noosat” lite fast jag inte borde kunde inte låta bli när jag insåg att koden från tävlingen funkade i hop med denna rabatten men nu måste jag verkligen spara för jag är inte alls lika duktig att bloppa som du! och jag har ju också roliga äventyr på gång! Kramar

  PS underbar sjal till en underbar vän

  Reply
  • Lingon
   2 april, 2013 at 21:31

   Rabatter är alltid bra, även om man borde blunda. 🙂
   kramar och trevlig kväll
   <3

   Reply
 • Josanne
  2 april, 2013 at 21:46

  Oj vad mycket jag visst hade att läsa ikapp här… men jag stannade ändå vid bilderna på Rosen-sjalen, så galet megafin! Passar en fin-Ros alldeles ypperligt ju :o) Kram!

  Reply
  • Lingon
   3 april, 2013 at 16:17

   Tack! Jag hoppas hon kommer att gilla den. 🙂
   Kramis

   Reply
 • AnnaSC
  2 april, 2013 at 22:02

  ÅH de ROSORNA kommer jag ihåg! Så fina och doftade underbart!

  Jag försöker göra samma sak. Stålsätta sig att INTE spontanshoppa! och så har jag kommit på den ultimata bantningsformen. Nämligen punktbantningen. Den går ut på att inte köpa choklad när du väntar på bussen- toppen för mig som aldrig åker buss… hahaha! Bra bantningsmetod va? Skämt åsido men härliga bilder på rosor som gör en glad. <3

  kram

  Reply
  • Lingon
   3 april, 2013 at 16:18

   Hahaha! Choklad när jag inte väntar på bussen? 🙂
   kramkram

   Reply
 • Tina
  3 april, 2013 at 06:58

  Smukke roser :o)

  Reply
  • Lingon
   3 april, 2013 at 16:18

   Tack!
   Kram och ha en fin eftermiddag

   Reply
 • Shopaholic
  4 april, 2013 at 10:06

  Ljuvliga bilder!!! WOW!!

  Reply

Leave a Reply