Lingon om.....

Note to self

20130403-161059.jpg

Det är ingen bra idé att försöka ta ett körkortsfoto i en automat tidigt på morgonen. En iphonebild på bussen blir betydligt bättre och jag känner igen mig själv.

20130403-161113.jpg

Note to self nr två. Prova aldrig slimmande kläder i underklädesbutik utan en återhämtningspaus som heter duga. Undvik helst att prova shape, slim etc.

20130403-161133.jpg

Vaddå hålla in, trycka upp, forma till. Jag skulle nog behöva några lyftkranar? sa Barbamamma. Och lite antigravitation?

Det som göms i snö, dyker upp i tö. Eller nåt sånt. Nu är det vår och vårkläder.

Strålande väder. 🙂

7 Comments

 • Anne

  Å det där förbaskade fotot ja – smått ångestframkallande 😉 Om ca 1 timme går jag in till Posten trallala 🙂
  Kramar

 • Lotta

  Hade igår en nära-psykbryt-upplevelse i ett provrum. För en millisekund blev jag ledsen över att byxorna inte gick över låren. Sedan tänkte jag: ”Nä, fan helleratt jag ska bli deppig över att jag har stor röv.”

  Att prova byxor har varit en fasa när man gått från 38-46. Men det slog mig: Jag mår bra trots reumatismen och fibromyalgin. Sköldkörteln vägrar fungera och medicinen bara fjantar. Men jag är lycklig och älskad för den jag är.

  Vad in i pipsvängen gör det att det står 46 i byxorna? Alla kan ju se att jag har BIG BUTT. Då kan den vara snygg i ett par välsittande byxor också. Så i påsen hem låg två snygga jeans.

  Seger åt Lotta.

  • Lingon

   Verkligen seger till dig! Och en snygg rumpa i ett par jeans är aldrig fel, oftast bättre på oss kurviga än smalisar… 🙂

   Kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *