Lingon om.....

Episkt mycket vardagselände :)

Ibland är det ju sådär tragikomiskt. När allting blir en smula jobbigt. Som när man får ett multiutbrott på jobbet över alltings förfall. När kollegorna inte vill gå till samma lunchställe som jag utan vi hamnar på haket där rödbetorna var slut till pyttipannan och det föreslås om vi inte vill ha lingon i stället?

När jag springer runt i en källare som luktar mögel med en vaktmästare som inte kan låta bli att skoja om att vi två är ensamma tillsammans i källaren. Visserligen med glimten i ögat, men det är inte roligt om man säger det var och varannan dag. När längtan efter voltarensalva är stor efter gårdagens flytt av tunga möbler. När jag sitter på tåget och hetsar upp mig över att killen brevid luktar väldigt mycket svett och inser efter halva resan att det är jag själv? 🙂

När jag fastnar i pannrummet och börjar studera alla rör och vad som är vad? Bara för att jag är trött och lite disträ så är det väldigt intressant med returvärme och cirkulationspumpar och vad händer egentligen med fjärrvärmeanläggningen om man stänger av huvudkranen med kallvatten? Huvudkranen hittade jag förresten i en korridor. Sånt är bra att veta.. noterar jag i minnet om det skulle bli en massiv vattenläcka och alla springer omkring som höns. Då kan jag säga med djup stämma: -Jaaag vet var huvudkranen är.

När jag ska ladda bilen och tvinga mig att åka och handla för till och med toapappret börjar ta slut. När jag misslyckas med att fästa kablarna på bilen och den inte laddar upp sig alls. Jag kör några mil i stället till grannkommunen och hoppas att det räcker.

När jag storhandlar på ica och vi talar inte veckohandling längre, snarare månadsinköp och jag passar på att slå på stort eftersom det är många rabatterbjudanden som är bra inför påsken.

Jag till och med tar en bild av kundvagnen för det är rekord att jag handlat så mycket. Skulle kunna tro att jag hyser en tonårsfamilj.

När jag krockar med en pappa vid smågodishyllan och inte orkar flörta med honom ens.

Tja det är väl ganska lätt att lista ut vad som hände sen?

Bilen startade inte och jag funderade på att släpa kundvagnen hela vägen hem men ändrade mig och bar tungt i stället. Lämnade hälften i bilen och tog hem det nödvändigaste. Typ toapapper och påskgodis.

Lite synd om mig är det allt. 🙂 Men jag har iallafall toapapper.

No Comments

 • Maria

  Hoppas att det var Lambi i alla fall…..så att det åtminstone var värt att släpa på hela vägen hem=))
  En bra kvinna reder sig själv eller………men ibland ÄR DET ju bra att ha en man men bara ibland…
  Hoppas att du får en bra påsk vännen<3<3

  Änglakramar Maria

   • Lingon

    ingen fara. Datorer gör som de vill ibland så jag plockar bort den ena. 🙂
    Ja. tyvärr var det ingen av mina vänner som kunde rycka ut i kväll men det ordnar sig.
    Jag har ju toapapper. Och smågodis.
    Kramar och Glad Påsk!

 • Anne

  Men herre gud det är väl så jakla typiskt, Bra selekterig där i alla fall 🙂 Jag blir mer och mer snorig å hoppar i säng nu.
  Kram å sov gott så småningom!

 • Fiona

  Det var ju ingen händelslös dag iallafall;) Fast när bilen inte startade efter storinköpet tyckte jag väldig synd om dig. Jag hade blivit galen eller börjat störtlipa. Hoppas att din dag imorgon blir så mycket bättre:)
  Pyttipanna är inte min favorit och lingon till det….tvi vale.
  Kramar

 • Annelie

  Vilken dag, vilken pärs att ta sig igenom!! Hoppas du får ledighet o bättre tur under helgen..
  Glad Påsk!
  Kram,
  Annelie

 • Helena

  Åh, vilken dag! Det var ju tur i oturen att du handlade i en affär ganska nära och inte i grannkommunen… Jag hoppas du sovit ut ordentligt efter gårdagens pärs och att denna dag går som en smäck istället 🙂
  Kramar

 • Linda G

  Herregud! I bland händer verkligen allt på en gång! Jobbigt med bil som inte startar…..
  Och den där vaktmästaren skulle jag nog säga till ordentligt! Kram

 • Katarina

  My god! Vilken dag. Du är dagens hjältinna, ibland måste man prioritera o där känns toapapper högt upp på listan;) påskkram på dig.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *