Lingon om.....

En smula trött..

20130313-140010.jpg

Det vore väl lögn att säga att jag är pigg och studsar fram idag? Men det går an och ett leende sitter på läpparna när jag tänker på gårdagens bus och fnitter till sen timme. Sen blir jag lite förfärad när jag tänker på hur köket ser ut när jag kommer hem idag. Hm. 🙂

Då har jag alltså 364 dagar på mig att komma i form? Bara att sätta i gång och i dag kom jag på att jag ska behandla kroppen som resten av livet. Jag brukar ju ha ordning på mina verktyg och det tekniska, ständigt uppdaterad och väl förberedd. Alltid med ambition att göra mitt bästa och ett ständigt analyserande efter effektivitet, ergonomi och att saker ska vara så kul som möjligt att göra.

Varför har jag inte gett kroppen samma chans? Varför är den så svag och i obalans? Jag har helt enkelt inte brytt mig.

Tänk om jag skulle ge den bra förutsättningar att fungera? Genom att vara stark och lite tränad.

Så tittar jag upp ut genom fönstret och det toksnöar nu? Stora flingor som femkronor. Nu kom jag av mig helt här i svamlandet och lika bra är nog det.

kram på er och ha en fin onsdag. Utan snö hoppas jag?

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *