Lingon om.....

Vinterbakslag med vår inne

DSC_0018 kopia

Tvättstuga i kväll och inte så mycket nytt under solen hos mig. Jag springer upp och ner i tvättstugan och funderar på hur mycket klorin det möjligtvis går åt för att dra ur färgen ur en molly. Inget som jag vågar visa upp just idag för resultatet blev inte helt bra. 🙂

DSC_0019 kopia

Det som är betydligt bättre är blommorna på köksbordet som får mig att le varje gång jag ser dem. Och jag har fått för mig att redigera bilder lite annorlunda än jag brukar. Inte något mystiskt alls men jag har mina faser där jag gör likadant ett par veckor och sen provar jag nytt. Vissa grejor fungerar bra för enstaka bilder och andra när jag gör 20 åt gången.

DSC_0039 kopia

Eller så är jag helt enkelt nyfiken på att lära mig?

Vi förväntas upp till 7 minus i natt så jag ska ut och slänga en kartong över mina penseér, stackars små…

DSC_0032 kopia

Ha en fin kväll och här är en krokus till dig som läser.

Kramar L

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *