Längre inlägg med mycket bilder,  Odd Molly,  Provningar

Fredageftermiddag i Köpenhamn

sunglasses

Mollyprovarhjälten Josanne och jag var ju i Köpenhamn i fredags och här kommer ett gäng bilder. Mitt eget provarhumör var lite klent tror jag när det gäller kläder utan jag hoppade raskt över till blinget och i synnerhet dessa fina solglasögon som jag bara vill ha. Jisses! ++++++

Här ser ni solskenet själv… 🙂

Lite stora men bling kan väl inte bli stort nog?

Triumph jacket var såklart ett måste och vid det här laget skojade vi friskt om att springa ut på gatan och håva in en miljonär till oss vardera. Bara för att köpa kläder till oss, inget annat. Jag har en stl 3 på mig.

Butiken var fylld med godis i klädväg men vi saknade musiken och lite fredagsfeeling.

Å andra sidan hade vi inga problem att skapa den stämningen själva. 🙂

Våren!

Och mums till mat…

Vi drog vidare till Illum och Odd Mollys egen butik där. Himla fint och vi tycker bestämt att en butik borde öppnas i Malmö eller i alla fall Skåne för chocken efter Ajabajakids nedläggning bor fortfarande i oss. Vi behöver en butik! 🙂

Skymningsljus i Köpenhamn och vi går vidare……

……till sista vattenhålet för dagen och jag fick mig en aningen stor drink. Lite för stor faktiskt om jag ska vara ärlig men plötsligt var den slut? Hm.

Platsen är Café Oscar och där trivs vi bra bland alla pojkar och hade otroligt roligt. Jag tror att Josanne satte i halsen av skratt vid något tillfälle, kanske var det drinken eller så var vi helt enkelt skitroliga en kväll i början av mars 2013. Tack för det vännen! Det behövde jag sååååå mycket.

Och tack till dig som orkat igenom hela det här långa inlägget. Ha en fin fin söndagkväll!

33 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *