Inredning

Ledig torsdag

Idag är jobbsviten bruten och jag har bara latat mig hemma. Så otroligt skönt och behövligt. Jag blev lite full i skratt när jag märkte revolten i kroppen idag när en roadtrip ersattes av stickning i soffa någon timme. Att tömma mailboxen var inte alls intressant så jag strök handukar i stället och mediterade och det där träningspasset som jag laddat för blev till en middagstupplur i nästan två timmar.

Antagligen en perfekt dag att inte behöva göra måsten på. Det är högsta formen av vardagslyx för mig. Även om det kanske låter skittråkigt.

Jag tror mycket på att tänka i faser, att nu är en intensiv period som följs av något lugnare. Ibland får man stoppa in andningspauser i det intensiva och ge det lite luft för att orka med. Annars går det inte.

Nu varvar jag ner och funderar lite på hur jag ska komma in i viktminskningsfasen? 🙂 Alltså att gå ner ett kilo i veckan är tufft. Och jag svamlade om tio kg på tio veckor? Jag är ju glad om jag går ner ett kg på fem månader? Jag får nog återkomma med min strategi om några dagar. Men jag är på gång…

Påsken har flyttat in och jag erkänner gärna att jag gillar påsk mer än jul. Lättsammare, gladare och alla fina pastellfärger.

Nu håller jag kväll här och det är dags för turkisk yoghurt och hallon. 🙂 Mums!

Kramar och hoppas ni har en trevlig kväll

6 Comments

 • Christina

  O ja tack kvällen blev super 🙂

  Fint med påsk men jag är lite dålig att pynta till den. Kanske ska jag passa på och få tips och idéer nästa lördag

  Kramar

 • Mette

  Godmorgen

  Du ser forrygende ud i den FIrestarter dress, den er rigtig flot til dig,
  Og så tager dubaltså de flotteste billeder, de her blomsterbilleder er simpelthen så smukke, du er virkelig dygtig med dit kamera.

  Rigtig god weekend, og tak for en sjov, underholdende, og tankevækkende blog.

  KH
  Mette, DK

 • Helena

  Åh kära Lingon. Helt rätt med nedvarvningen. Jag tror också att nedvarvningstiden, den tiden vi inte gör nåt på är viktigare än vad vi tror. Det är så mycket stress ändå…och måsten. Fin klänning förresten.
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *