byxor & kjolar,  Odd Molly

Onsdagens Odd Mollystass

Read my hips jeans

Så var det lunch och jag tänkte visa upp en dagens stass med Odd Molly twistme jumper och Read my hips jeans. Plötsligt ser jag här att mitt halsband inte är på plats….hmmmm? Det måste jag leta efter genast. ……

…… Där! Åh. Under en pappershög. Andas. Jaaa.

Crochet ming jacketCrochet Ming jacket i ljusgrått är min senaste kärlek och ligger som eventuell födelsedagspresent till mig själv inom kort. Kanske? Kanske? Jag har faktiskt varit jättesnäll i år. ♥

Grandmas Coat i den längre varianten har inte varit riktigt för mig. Den kändes så tung och otymplig men den här jackan är ju perfekt. 🙂

Med de svammeltankarna återgår jag till gaffel och kniv och lunchen. Och fingrar lite på mitt halsband så nu är på plats där det ska vara..

Kramar!

9 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *