Lingon om.....

bara lite tisdagstråk

Jaha…så var det kväll igen och dagen har flugit på ett ganska bra sätt. Jobb i massor, ett par lediga timmar på eftermiddagen och nu klappar jag mig själv på axeln efter att ha betalat räkningarna och för en gångs skull satt in allt i pärmar. 10 points. 🙂

bild-6

Efter tips i kommentarsfältet så är soffbordet lokaliserat på Bukowskis market i Malmö. Tack för det! 🙂

Tyvärr är detta lite väl ljust i träet och det är en ordentlig skada på glasskivan men det är uppmuntrande att se att det finns överhuvudtaget att få tag på. Så jag avvaktar och och funderar på om detta är ”mitt” blivande tekoppsunderlägg framför teven. Den här modellen menar jag.

Ha en fortsatt fin tisdagskväll önskar jag dig som läser. Själv ska jag klura ut hur man ringer trepartssamtal..:)

kramar L

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *