Menu
Lingon om.....

bara lite tisdagstråk

Jaha…så var det kväll igen och dagen har flugit på ett ganska bra sätt. Jobb i massor, ett par lediga timmar på eftermiddagen och nu klappar jag mig själv på axeln efter att ha betalat räkningarna och för en gångs skull satt in allt i pärmar. 10 points. 🙂

bild-6

Efter tips i kommentarsfältet så är soffbordet lokaliserat på Bukowskis market i Malmö. Tack för det! 🙂

Tyvärr är detta lite väl ljust i träet och det är en ordentlig skada på glasskivan men det är uppmuntrande att se att det finns överhuvudtaget att få tag på. Så jag avvaktar och och funderar på om detta är ”mitt” blivande tekoppsunderlägg framför teven. Den här modellen menar jag.

Ha en fortsatt fin tisdagskväll önskar jag dig som läser. Själv ska jag klura ut hur man ringer trepartssamtal..:)

kramar L

7 Comments

 • Fiona
  26 februari, 2013 at 20:04

  Så flitig du är med räkningarna, mina hamnar på hög månad efter måndad sen får jag ett ryck och sätter in i pärmen och då är det aptråkigt…
  Har inte hängt med i dina bordsvängar men det er ju spännande ut:)
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   26 februari, 2013 at 20:41

   Jag försöker…suck..alla dessa papper. 🙂
   Kramar och trevlig kväll

   Reply
 • Linda G
  26 februari, 2013 at 21:24

  Jag slänger räkningarna när dom är betalda. Måste man spara allt?! Och en finfin tisdagkväll till dig med:) Kram

  Reply
  • Lingon
   26 februari, 2013 at 22:08

   man ska spara några år tror jag..:)
   kram!

   Reply
 • Angelin
  26 februari, 2013 at 22:41

  Deilig med orden i regningene!
  Ha en god natt, søtnos:)

  Reply
 • Flipfloppan
  26 februari, 2013 at 23:08

  hm, jag gör som Gunnarssonskan..kanske inte så bra? Har iaf också varit redig och betalat idag. nödvändigt ont ju… Blommorna är dock fina och bordet ja, förmodligen snyggare i mörkare trä, tycker jag också! Klem

  Reply
 • Anne
  27 februari, 2013 at 09:41

  Oj nu rodnar pappersslarvmajan :o)
  <3

  Reply

Leave a Reply