Lingon om.....

Alldeles för mycket måndag

Hej hopp så var det måndagkväll redan och jag är bara hemma och vänder på en femöring för nu vanskas det styrelsemöte. Det är nästan plågsamt tråkigt att gå iväg på kvällen för att sitta på en stol och tycka och tänka. Men någon måste visst göra det också.

Jag har en taktik. Helst sitter jag och spanar och tänker på annat och så dyker jag in i diskussionen med otroligt bra åsikter och idéer. Hrm. Tycker jag då. Eller så flippar jag ut totalt och tramsar och skojar. Egentligen är det väl inte så farligt att gå på möten om de bara vore……effektiva. När för mycket svammel och anekdoter bryter ut blir jag skogstokig och får nästan eksem på underarmarna av stress. Mer effektivitet åt folket.

Dagens sötaste köp på Clas Ohlsson, ett usbminne i form av en Dino. Minnet sitter inne i gapet på honom. Eller henne? 🙂

Dagens eftermiddagsstass är firestarter remix dress i stl 3 som jag tycker är för stor? Men kanske den drar i hop sig lite i tvätten, det är ju bara så lite så lite.

Jaaaaa. Nu måste jag gå. Vi hörs lite senare.  Trevlig kväll!

10 Comments

 • Josanne

  Hoppas du slapp alltför mycket av anekdoter och nonsens… jag är likadan, fixar absolut INTE när det ska tjattras om oväsentligheter… som det så ofta görs i skolan jag går… blir nästan arg bara av att tänka på det… så då slutar jag med det och hoppar över till ditt usb istället, Älskar det! Behöver ett nytt så tackar för tipset! Inget annat kommer ju att duga efter att ha sett det här… :o) KramKram!

  • Lingon

   Visst är den gullig? Där var lite olika att välja på, en kroko, en ladybug och några till jag inte minns. Men den här var bara sååå söt.
   kramar och trevlig kväll

 • Anne

  Nej fy fasen för anekdoter och allmänt babblande. Särskilt på kvällsmöte när man bara vill få allt avklarat och gå hem! Hoppas det gick någorlunda.
  Kramar

 • Hilde

  Just nu när jag är lite småstressad blir jag galen på allmänt babblande. Lite mer pang på önskar jag att flera i min omgivning kunde få till just nu 😀
  kram

 • Flipfloppan

  Jag vill också ha effektiva möten, annars tappar jag både koncentration och intresse… Ranukelbilderna är jättefina, ser ut att vara typ samma färg som de jag fick .. ja och tack för minnestipset, jag måste också ha ett nytt. Klem

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *