Lingon om.....

Förra året

Jag funderar lite på när våren kommer på allvar och förra året den 26 februari så var det snöfritt utanför huset.

Däremellan kom det lite snö som åter försvann och första koppen kaffe i solen var den 11 mars. Åhhhh. 🙂

Den 14:e mars fångade jag den första citronfjärilen på bild.

Samma dag i solen så blommade krokusen.

Snart är det väl dags igen? Kom igen nu då?

Jag orkar inte fixa med provningsbilderna i kväll, det får bli i morgon men på frågan om hur Biker Lovely knit jackan är storlek så tycker jag det är ungefär som med lovely knit i bomull, lite lösare och rymligare än de i ull. Om jag skulle ha den skulle jag valt stl 2 då armlängden räcker till mer än väl för mig och jackan är supersnygg även oknäppt.

Ha en fin kväll och har ni kikat in på Annes bloppis? 🙂 Kramar L

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *