Lingon om.....

En måndag med mycket

Det är ju ynkligt lite tid egentligen, en dag. Men samtidigt så kan den innehålla så mycket att man knappt kan andas. Och det gör absolut ingenting för jag är så glad att jag fick möjlighet att resa upp till Stockholm.

Så jag satsar på en lång och rolig dag.

mollyday. 10.56.33

Ikväll blir det uteliv, hihi. Med Odd Mollys modevisning som sker på is. Det ska bli väldigt spännande att se. Har ni hört talas om någon som gjort en modeshow på is tidigare?

Kanske tar vi med oss en termos med varm choklad och rom. 🙂

Jag funderar lite på hur jag ska få bra bilder? Anne säger att det finns en staty mitt på isrinken som jag kan klättra upp i. Fast då måste jag nog häcka där ett par timmar innan och det låter ju lite kallt? Och tänk om jag ramlar ner med en duns mitt i showen? Ligger där och sprattlar på hal is och kommer inte upp och ur vägen.

Nja. Jag ska göra mitt bästa för att ta lite roliga bra bilder, men nåt klättrande lovar jag inte. 🙂

Ha en fin måndag!

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *