Lingon om.....

inofficiellt mästerskap i navelskådning :)

Well darlings… jag är klar!

En veckas vilande och nedsjunkande i verkligheten har gjort supergott. Jag har vilat, sovit och promenerat. Stjälpt i mig en flaska vin, nyktrat till, läst en roman och umgåtts med vänner och mycket mer.

Nu är jag glad, rastlös och en smula full i sjutton.

Det är precis ett år sedan min man valde att kliva ur vår relation och jag har behövt landa lite, ännu en gång efter det. För det gick så otroligt fort och var det mest abrupta ”göra slut” jag varit med om.

Men det var då…ett helt år sedan.

Nu är nu. 🙂

Och jag har massor med planer och livslust.

Bloggen lever vidare och jag älskar att blogga. Men ibland hinner jag inte för jobbet och jag själv får gå först. Fast inte alltid är det så för mig, för bloggandet och det kreativa är helt enkelt så roligt. Ibland bär bloggandet mig igenom en långsam dag eller en tråkig kväll. Så den kommer inte sist alls. Och när jag talar om bloggen talar jag inte om er. Jag menar bara den tiden som jag sitter här och grejar och donar och slösurfar på tradera etc. 🙂 🙂

Måbra-planer? Ja massor. Jag inser att jag bor i den här kroppen och den behöver lite omtanke.

Musikplaner. Jo….blygt fniss. Ganska många planer där med. Senaste åren har jag ägnat mycket tid och webb och bildbehandling och nu är det musiken som kommer att få mer fokus.

Prince Charming?

Tja. Han är välkommen. Any time.. 🙂

Fast nu härnäst ska jag slänga min dunjacka i tvättmaskinen så han får allt dyka upp en annan dag.

Ses lite senare och ha en fin dag!

Kramar L

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *