Lingon om.....

Varm & go i vintern

Hoppla vilken vinter vi har nu. -16 i natt och just nu en fem grader kallt ute. Jag tar på mig lurvkappan som inte får så många tillfällen att komma ut för den är så varm och go så det blir lite för bra ibland.

Bortsett från att jag drömmer om gräs och tulpaner så är det rätt okej med vinter. Även om det känns lite konstigt.

Så undrar jag om någon har ett namn och produktbild på min kappa? Ja, det är en Odd Molly såklart. En gammal en som jag bara tokgillar. Idag sydde jag på några extra hällor till knapparna så den går att använda trots att jag är lite stor för den.

Tjo i snön. 🙂

Just här kom en granne förbi så jag ler lite extra och är dödligt generad.

Vet ni vad jag gör nu? 🙂 Jag tänker berätta fastän det känns lite småtokigt. Just nu dricker jag ett litet glas champagne och säger hejdå till vissa saker i mitt liv. Vissa saker som jag tänker lägga bakom mig från och med nu. Ut med det gamla och in med det nya. Skål för det och så går jag vidare. Framåt.

Mot nya äventyr eller mot Sherwoodskogen? Ja det spelar ingen roll än. Jag går vidare. Åt vilket håll spelar mindre roll, bara att gå vidare. Och det känns så skönt.

Ha en fin kväll önskar jag dig som läser!

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *