Odd Molly

En underbar twistmetröja och så hittade jag den där grejen…

Den låg under skohyllan i hallen. Som så många gånger förr… Tänk att det ska vara så svårt att hålla reda på vissa saker.

Twistme jumper

Bortsett från lite bilder på min nuna så syns även ett reaklick i form av Twistme jumper som jag bara älskar. Kul att den gick att hitta på rea och inte var slut. Nu återstår bara att fylla på med några färger till.

Det blåser här och viner runt knutarna och jag tänker hålla mig inne ikväll och fundera på motstånd. Varför det tar emot så vansinnigt att laga mat och avsätta tid för det – och träning? Bortsett från det så ska jag se på Indiana Jones och kristallskallarna, en härligt fånig och skön film.

Varför har jag ingen butler? 🙂 Den ständiga frågan.

Kramar på er och ha en fin kväll!

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *