Lingon om.....

att gräva en grop istället för äventyr

Åh härliga söndag…. 😀

Istället för att dra ut på äventyr så fick jag för mig att gräva färdigt till mina rosor. Rastlösheten har nu blivit ersatt av mjuka trötta muskler som klagar högljutt på mitt grävande ner i underjorden. Men ska jag göra det så kan det lika gärna bli ordentligt en gång för alla.

50 till 60 cm djupt och nästan lika brett, det ska få mina rosor att trivas hoppas jag och blomma och dofta och ge de där fina sommarkvällarna som jag drömmer om.

Enda problemet är just nu att jag satte mig ner….och nu är det svårt att resa sig. Fullfölja….ja…jaa…….ja…

Zzzzzzz… zz zzz

 

No Comments

  • Lingon

   Nja, den var för söt så jag klarade bara ett par skedar. Den smakar amerikansk lönnsirap med kanderade pecannötter i. Men konsistensen var super! Riktig glass.

   Jag har ett par släktingar som bor just i Vermont och en gång när jag var där körde vi förbi garaget som Ben & Jerry startade sin business i. Så det var lite därför jag valde smaken Vermonster. 😀

   trevlig kväll,
   L

  • Lingon

   Jo, jag vill liksom göra det ordentligt. Fast de här rosorna är väldigt speciella för mig och jag vill ge de bästa förutsättningarna och här är endast 20 cm dålig jord och sen kommer stenkross och makadam.
   kramar!

 • Annelie

  Vad fint det kommer bli!!
  Hoppas innerligt du mår bra..det gör inte jag tyvärr. Idag var det första gången på 3 veckor jag kunde ut en stund i trädgården, kändes härligt! Vågade tack vare vi fick 1,5 mm regn igår. Första regnet sedan mars.. För invecklat o berätta om allt men maken sjukskrev sig för att kunna hjälpa mig. Känns bättre idag. Kunde hjälpa maken plantera o så i alla rabatter.
  Ville bara skriva jag fortfarande finns, det kommer bli bättre, hoppas jag. Kommer nog ta sin lilla tid dock. När man ligger så mycket som snurrar en massa i skallen. Så nu har jag bestämt mig för att göra mig av stora delar av Mollyroben. Livet är för kort o skört känner jag..vill hellre tillbringa så mycket det går med min älskade make o våra fyrbenta sötnosar. Hinner ju aldrig använda i princip någonting. Har börjat med en lista o hittills har jag kommit upp till 70 Mollysar, lär bli fler. Behåller naturligtvis ett gäng som har extra betydelse. Jag orkar inte längre hålla på jaga efter nytt hela tiden. Kommer börja lägga ut på Tradera förhoppningsvis imorgon, får ta den tid det tar. Kanske jag klarar 2-3 stycken om dan..vem vet. Om du skulle få för dig o kika någongång kallar jag mig ’solvända 2’ så du vet. Storlek 2 o 3 i princip allt, bortsett från sjalar, bälte o nån oanvänd tygväska. Nu var jag lite fräck o gjorde reklam för mig själv men priserna kommer vara galet billigt på massor av kläderna.
  Ursäkta mig om jag skrev för långt o jobbigt! Jag har ju varit helt frånvarande en längre tid.
  Var rädd om dig du söta Lingon!!
  Kram

  • Lingon

   Skönt att höra i från dig och hoppas du har haft en fin söndag därhemma. Jag har förstått att du är sjuk och inte mår bra.. Men hoppas att du orkar läsa lite bloggar någon gång emellan så kan jag glädja dig med blombilder och lite lingongalenskaper.
   Klart du får göra lite reklam för din försäljning och jag önskar lycka till. Jag har själv gjort av med mycket för det har känts som det behövdes, och nu skönt efteråt.
   Ta hand om dig och massor med kramar och hälsningar,
   L
   <3

   • Linda G

    Hej Anneli! Vill bara tala om att jag tänker på dig i bland. Har ju förstått att det inte alls är bra med dig……….
    Hoppas att det vänder för dig. Kram<3

  • Lingon

   Vi har haft det ganska svalt i dag, ni har fått värmen norröver.
   kramar och ha en fin kväll du med.
   L

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *