Odd Molly

dagens Odd Molly outfit

Kikar in här en snabbis med dagens outfit som är Odd Mollys Wunderwear strap dress och Rocking chair top. Kommer inte till sin rätt med ryggsäcken på ser jag nu men så kan det gå.

Vilket härligt väder? Har ni hört det förut? Kan det inte vara så jämt? Måste man behöva tänka på att emigrera?

Det har varit sommarklänningsvecka och inte är det slut än. Jag vill bara fortsätta. Den enda som inte blivit luftad är Tadaa long dress och jag funderar lite på om jag ska sälja den eller inte. Den känns inte riktigt rätt ändå, och jag har inte kommit för mig att sy upp den än. Kanske bäst att jag provar den ordentligt en gång till innan jag bestämmer mig.

Nu, ett par timmar jobb till och sen ut i sommarvädret. I love it!

Ha en fin eftermiddag,

kramar L

No Comments

 • Madde

  Love it too! Vädret alltså. Kan inte påpekas nog och trädgården är fullsmockad med Aklejor i alla dess färger, eller rosa, svarta, blå och vita i allafall. Och eftersom du nu har ryggsäck, precis som jag måste ha nuförtiden. Var f_n hittar man en snygg??? Helt omöjligt. finns en lite retro på Stadium, men priset är långt ifrån Retro kan jag säga…Klem i SOLEN

  • Lingon

   Hej Snygging!
   Visst älskar man vädret – och aklejor!
   Måste tipsa dig om butiken Friluftsvaror på lantmannagatan, otroligt schyssta priser på ryggsäckar och kläder i butiken.
   När jag hade som mest problem med ryggen körde jag fjällräven för den är så lätt. Finns en knallila nu, ljuvlig färg.
   Lycka till vännen,
   kramar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *