Lingon om.....

Back on track

20120522-094929.jpg
Tjohoo!

Telefonen rasslade till igår kväll och det verkar som den är ok? Jag tömde och raderade och återställde så gott det går. Men för ett par timmar där så hade jag gett upp.

Idag är det tryckande varmt och härligt, hoppas att jobbedagen går fort så jag kan sitta lite ute i kväll, längtar. Och äta en kall melonskiva, jordgubbar och sippa mineralvatten med isbitar. Ja, jag drömmer lite. 🙂

Hoppas du får en fin dag!

No Comments

 • Anne

  Oj vad du ser härlig ut 🙂 Inte lika somrigt här och jag har tre möten i dag + träning så jag kommer nog inte utanför dörren förrän sent i eftermiddag.
  KRAM

 • Vivvi

  Härligt somrig du ser ut idag. Låter inte dumt alls med melon och jordgubbar ute i solen 🙂

  Ha en fin dag och hoppas det ordnar sig med den lilla ajfånen. Knasigt hur beroende man är av de små manickerna.

  Kram
  /Vivvi

 • sofia

  Teknikens under! Min hängde just upp sig på något vis och ringde oavbrutet upp min mamma tills jag ryckte ur batteriet…

  När jag såg överskriften så trodde jag att du provat keramiska fibrer mot verk! Jag tyckte att Back on tracks produkter var jättebra på min häst som hade känslig rygg! (tips från häst-världen alltså!)
  Kraaam

  • Lingon

   Lite kul att den ringde din mamma? 😀 Och ingen annan menar jag..hihi.
   Keramiska fibrer? Har aldrig hört talas som det så jag får googla lite.
   kramar och trevlig kväll

 • Runa

  Somrig och fin är du!! Härligt att ni äntligen fått lite värme (tror det var vår värme som letade sig till Svedala, för här regnar det nu efter 1.5 v med högskommarvarmt). Är det forsome kjolen du har på dig?? Mkt fint… Kramar

  • Lingon

   Det är underbart härligt varmt här och ja, det är Foresome skirt som är på. Jag tänkte att är det nu varmt så ska alla sommarkläder på. Bäst att passa på när tillfälle ges liksom.
   kramar och hoppas regnet upphör.
   <3

 • Katinka

  Vad skönt att det fungerar igen. Jag hade blivit paniklslagen om min mobil la av och ärligt talat känner jag att jag genast måste föra över ala de New York bilder jag fortfarande har på mobilen till min hårddisk. Man vet ju aldrig… Kram

  • Lingon

   Ja, jag är så lättad. 😀 Och visst har man mycket information där hela tiden. Jag har kartor och kunder och scheman…
   Samtidigt så älskar jag den gamla hederliga filofaxen som är trofast och pålitlig.
   kramar och var rädd om dina NY-bilder.
   <3

 • Madde

  hm, nu satte du griller i huvudet på mig. Jag som fått för mig att som kortis, inte passa så bra i lååånga kjolar och klänningar. du är ju hur fin som helst. 28 grader inomhus och jag tvättar. ska hänga ute, så härligt! klem och fin kväll

  • Lingon

   Klart du kan ha långt på. Det är så skönt när det är varmt dessutom. 😀
   Älskar värmen och nyhängd tvätt, finns det något bättre.
   kramar!

  • Lingon

   Tack! Ja, kanske det…jag är bara så glad att den fungerar igen.
   kramar och hoppas ni har det lika varmt och skönt.
   L

 • Natascha

  Ja, man är ju fullständigt beroende av telefonen. Min laddade ur sig på jobbet, hade inte laddaren med mig, och kände mig helt vilsen 🙂 Skönt att din telefon bestämde sig för att vakna till liv!
  Här har vi också en tryckande värme, det borde vara förbjudet att arbeta sådana här fantastiska dagar.
  Kram

  • Lingon

   Visst är det bara underbart!
   När jag gick i mellanstadiet så sa vår lärare att i Tyskland fick man automatiskt ledigt om det var varmare än 25 grader i klassrummet. Gehitzefrei eller nåt sånt. Himla bra idé som jag brukar tala om för folk men ingen har tagit mig på allvar än. 😀
   Hoppas det håller sig till helgen, eller hur?
   kramar!

  • Stephie

   OCH tyvärr imponerar jag inte så mycket, för det är ingen värme på den yogan. Den är ganska avlappnande, så det va lite muskeluppvärmning inför bodyfiten kan man säga 🙂

   Kram tillbaka

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *