Lingon om.....

att gå till botten med saker och ting

Det är ju liksom min natur. Att ta reda på. Fundera. Ordna. Förebygga.

Fast kanske inte just den här?

😀

Hur som helst så är jag bättre i nacken och axlarna. Det går på rätt håll. Men frågan är hur mycket yogaexpert jag ska bli?

Det finns ju gränser….men jag ska fördjupa mig lite till i det här med musklernas värld.

kramar och ha en fin dag! Outfit kommer senare.

No Comments

 • Bettina

  Du ser att ha en fin dag hos dig! Och det är så skönt med yoga, till och med den övningen :)Hoppas du får en fortsatt fin dag! Kramar

 • Louise Larsson

  God morgon! se upp för den övningen…hehe. Vilken underbar dag det var igår hela 22 grader varmt!!!!!!!! Och det ser ut att bli lika härligt idag! Den kjolen passar dig perfekt. Har varit på Elizabeth Gummesons kurs Good enough tors och fredag….jättebra….hon är fantastisk! lördag var vi till Pelle och Anki våra katters uppfödare….dom har en ny kull på 4 ulliga dunbollar……….tackochlov så var dom tingade allihop…….svåra att motstå! Igår var det mys i trädgården lite fönsterputs och sommargardinerna åkte upp. Sedan var det dags att jobba igen……….Kramar till dig!

 • Hilde

  Men jösses vilken övning. Du får lova att använda fjärrutlösaren om du skulle få till det där stuntet, ser rent farligt ut 😀
  Kram i solen

 • Madde

  hahha, det är mitt mål när jag blir ”frisk” att kunna Yoga igen, men kanske inte fullt så avancerat. Ha det fint i solen ida´! Klem

  • Lingon

   Hihi. Ja, du håller på med det ja? Stå på huvudet klarar jag faktiskt ganska bra, det är värre att böja ner ryggen.
   kramar i massor

 • Maja

  Något som alltid hjälper mig när jag har problem med axlar och nacke det är styrketräning. Att lyfta hantlar helt enkelt. Så fort jag har uppehåll med det (som nu 🙁 ) såkommer besvären som ett brev på posten.

  • Lingon

   Du har helt rätt där. Jag har småtränat nu ett par dagar med hantlar och gummiband och det är superbra verkligen.
   kramar!

 • Katinka

  Det är bra gjort att hålla lite koll själv. Just den där övningen är kanske inte för dig nej.. Och hoppas du hunnit få ut lite av sommaren idag. Kram

  • Lingon

   Sommaren är underbar. Jobbet suger när solen skiner, eller hur?
   kramar och hoppas du har fått lite sol också.
   <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *