Trädgården

Flyinge Plantshop

Kerria

Fint väder idag äntligen och eftersom min morgon började med bladlusfunderingar så åkte jag till Flyinge plantshop för att fråga experterna. Sagt och gjort och en kille med rastaflätor gick i väg med min rosenkvist och skulle hämta en lupp och räkna hur många ben det lilla livet hade…kvalstret alltså…huuuu.

Jag stod där brevid och försökte förmedla en känsla till honom att jag liksom inte var så intresserad av att titta på detta lilla kryp utan mer lokalisera oss till hyllan av eh…borttagningsprodukter där vi hamnade lite senare. Och jag köpte inget kan jag säga…än.

Kalinka, (nästan Katinka. 😀 ) 

ett underbart blomsterhav att bara gå omkring i.

😀

Förstås mycket fint som jag gärna hade plockat med mig hem, men idag blev det endast en pelargon av sorten Selma. Eller ja…den plantan jag tog var muterad på något vis så blomman har två färger, delad tvärs över mitten på det roligaste sätt. Visar senare.

japansk buskrosling

inte idag men en annan dag får ni följa med hem..

Japp, härligt upphöjt till tio. Och nu har jag fått lite sol på kinderna och inspiration. Tänk vad växter och grönt gör för själen? Underbart!

Mina löss då…jo jag skulle köpt något som hette Calypso, men jag provar med såpvatten ett par dagar först.

Hoppas du har en fin söndag!

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *