Lingon om.....

bloppis var det ja!

En lite mindre bloppis så här en fredagkväll, du hittar den under fliken upp till vänster där det står supersale. Eller genom denna länken.  

Idag har jag inte direkt fått till någon outfit så det blir en blå blomma i repris, jag tycker den här bilden är så fin. Så är det dags för lite mat här i hooden, även det en repris om än så god.

Egentligen skulle jag lägga flera plagg i bloppisen men det här får räcka för nu. På något sätt är det ibland svårt att bestämma sig?

Vi hörs lite senare,

kramar!

 

 

No Comments

 • Natascha

  Oj vad mycket du säljer den här våren! Vad duktig du är. Själv kan jag inte göra mig av med ett endaste plagg så garderoben väller över av Odd Molly som jag har samlat på sen 2008. Jag vet ärligt talat inte hur min garderob ska klara fler kläder och det kommer ju hela tiden nya fina plagg. Den dagen garderoben sprängs så får jag nog börja fundera på vad jag ska göra :-)För ett tag sedan rasade ett hyllplan full med koftor ner på underliggande hyllplan, den klarade väl inte av belastningen 🙂 Den händelsen hamnar inte riktigt under kategorin ”sprängning av garderoben” så jag fortsätter att samla ett tag till 🙂 Kram

  • Lingon

   Vilken rubrik…. ”Natascha och den sprängda garderoben”
   En thriller eller deckare eller kanske båda? 😀

   Det lät som om du beskrev mig för så var det tidigare här också, jag bara kunde inte förmå mig att sälja av någonting. Men nu börjar jag vänja mig tror jag och det känns ganska skönt. Kanske för att det också markerar en ny tid i mitt liv och jag går vidare, och så är det roligt med nya kläder.
   Fast när du säger att den är så full, jag blir såklart jättenyfiken. Tänk på allt fint du har därinne i garderoben.
   kramar och ha en fin helg nu,
   L
   <3

 • Anne

  Vad flitig du är med bloppandet – bra gjort! Jag längtar tills allt är klart här hemma så att jag får överblick över mina mollys och kan börja rensa 🙂
  Kram och suss gott!

  • Lingon

   Tack!
   Jag förstår att du längtar nu till att få ordning och framför allt rent därhemma. Tänk om du skulle ta in på hotell en dag? 😀
   Jag rensar mycket för jag är inne i den där omformningsfasen också, jag ska eh välkomna mitt smalare jag. 🙂
   kramar och sov gott

 • Bettina

  Godmorgon! Härligt att få se dina fina bilder, här är grått grått grått idag och igår var det värsta åskan här….. Ha en fin helg! Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *