Klänningar, tunikor,  Odd Molly

Swivel dress

Swivel dress

swivel is a type of connection that allows for rotation.

säger wikipedia


Det kan hända att den här är påväg hem till mig i posten, fina Swivel dress som jag egentligen inte har fastnat så jättemycket för. Jag provade den i Stockholm i en chockrosa härlig färg och tyckte att den var lite lång på mig, ner till knäna minst. Men så såg jag Tindy och färgerna är så fina. Bilden gör inte den alls rättvisa..och med en bomullskofta i chalk till?

Den ska provas hemma i lugn och ro iallafall och såklart visar jag upp den.

Damn you spring sale, säger jag och kommer ihåg att jag har en bloppis på G som jag ska ta tag i. Jag orkade ju inte vid Valborg.

Men först jobb några timmar till och minsann, pappershögen är snart ett minne blott och jag har varit på två tråkiga möten. Nu får det vara nog med administration på ett tag. (i mina drömmar)

Hoppas du har en fin torsdagseftermiddag, kramar!

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *