Lingon om.....

Lingon goes streetstyle

Ja, streetstyle och streetstyle…vi talar parkeringsplatsdagens. 😀 En kollega och jag är ute på lunchpromenix och jag tvingar honom mer eller mindre att ta några bilder på mig.

Favoritjackan twiddle hood jacket på.

Yeah baby!

😀

Ja, så fånig man kan vara. Men jag är trött på att ta dagensbilder här inne på diverse porslinsutställningar så lite variation tycker jag är välkommet.

Annars så funderar jag mer på att ta outfitsbilder på kvällen i stället, nu är det ljust nog att fotografera senare på dagen. Vi får se…

Dagen i övrigt är mycket måndag och jag har kvar små uns av alla dessa effektivitetstankar jag pratade om i går. Det liksom känns som jag har det med mig här vid skrivbordet.

En sak som jag funderar på är alla dessa böcker som jag vill läsa men som inte blir av, det blir lite hit och lite dit. Tänk om jag skulle göra en lista på de som jag verkligen vill läsa och så ta mig igenom den. Tio till femton böcker….?

Jag tror det skulle kännas väldigt bra att göra och framför allt längre fram kunna säga att jag har gjort det. Faktiskt gjort det jag ville göra.

Jaa, mycket babbel här – lite verkstad. 😀 Men det kommer.

Kramar och jag hoppas du har en fin måndag

No Comments

 • Annelie

  Haha..du bjuder mig på ett stort leende på läpparna!! Din kollega har säkert ett stort nöje därbakom kameran! Bilderna är härliga på dig!
  Vill bara in o säga hej till dig! Är inte helt ok efter lite missöde från min egna sida..fast sådant händer ju folk hela tiden.
  Hoppas dagen fortsätter bra för dig!
  Kram

  • Lingon

   Hej själv goding! Hoppas du har det bra och missöden händer ju…precis alla.
   Många kramar och ha en fin kväll

 • Victoria (matplatsen)

  Åh jag har samma jacka och ääääääälskar den!!! helt underbar, blir glad varenda gång jag ser den 🙂 kör den turkosa/rosa scarfen (såg den på dig, var tvungen att härma – så himla glad och fin!) till men sugen på sjalen du har. Provade den i indigo i går men det var inte min färg. Är det den svarta du har? ser nästan rosa ut på fransarna eller är de röda? kram!!!

 • Socker, vanilj och en skvätt grädde

  Ha, ha ni måste ha himla trevligt på jobb:))
  Tycker om dina dagens bilder, oavsett om det är inne eller ute på en parkering!
  Du är för härlig!

  Kram på dig!

  • Lingon

   Klart man ska busa på jobbet. De vet att jag bloggar men inte vart…:-D
   kramar och ha en fin kväll

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *