Trädgården

1:a maj – vilodag

En sån skön dag idag. Jag har inte så mycket att säga egentligen, i ord. Det skulle ju vara konstigt annars om man sprutar ut sig blogginlägg tre gånger om dagen och har massor att säga och berätta.

Idag har jag vilat, och liksom slappnat av efter en vecka av känslostormar som tagit mig än ner och upp och fram och tillbaka. Det har varit så skönt med en dag när man bara är och gör. Finns till och pysslar. Man behöver liksom inte tänka utan bara lunkar på.

Fyra timmars trädgårdsarbete, ackompanjerat av blåsorkester i bakgrunden. 😀 Jag tror jag hörde internationalen fyra gånger? Marscherandes runt om, kvarteret bakom och framför mig där jag låg på knä i en chockrosa Fonda dress och bannade ogräs och lapade sol.

Jag skulle bara lägga mig på soffan medan kaffet droppade igenom, men det blev visst en tvåtimmars snooze? Tur man har en timer på den där maskinen. 😀

Så fick jag ett infall…..

…att jag skulle ta lite bilder på mig själv med trädet som bakgrund. Vilket resulterade i ett okänt antal bloopers. Hihi. Här står jag uppånervänd och håller kameran vid knäna och försöker få trädkronan fin. Tyvärr så ser man inte så snygg ut i ansiktet när man vänder sig nedåt?

Den här blev i och för sig ganska fin men det ser ut som det växer grenar ut ur mitt huvud? 😀

Varning för trädkvinnan?

Summan av kardemumman, en jättefin dag.

Hoppas du har haft det gott,

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *