Menu
Trädgården

1:a maj – vilodag

En sån skön dag idag. Jag har inte så mycket att säga egentligen, i ord. Det skulle ju vara konstigt annars om man sprutar ut sig blogginlägg tre gånger om dagen och har massor att säga och berätta.

Idag har jag vilat, och liksom slappnat av efter en vecka av känslostormar som tagit mig än ner och upp och fram och tillbaka. Det har varit så skönt med en dag när man bara är och gör. Finns till och pysslar. Man behöver liksom inte tänka utan bara lunkar på.

Fyra timmars trädgårdsarbete, ackompanjerat av blåsorkester i bakgrunden. 😀 Jag tror jag hörde internationalen fyra gånger? Marscherandes runt om, kvarteret bakom och framför mig där jag låg på knä i en chockrosa Fonda dress och bannade ogräs och lapade sol.

Jag skulle bara lägga mig på soffan medan kaffet droppade igenom, men det blev visst en tvåtimmars snooze? Tur man har en timer på den där maskinen. 😀

Så fick jag ett infall…..

…att jag skulle ta lite bilder på mig själv med trädet som bakgrund. Vilket resulterade i ett okänt antal bloopers. Hihi. Här står jag uppånervänd och håller kameran vid knäna och försöker få trädkronan fin. Tyvärr så ser man inte så snygg ut i ansiktet när man vänder sig nedåt?

Den här blev i och för sig ganska fin men det ser ut som det växer grenar ut ur mitt huvud? 😀

Varning för trädkvinnan?

Summan av kardemumman, en jättefin dag.

Hoppas du har haft det gott,

No Comments

 • Hilde
  1 maj, 2012 at 19:51

  Det låter som du haft en bra dag där allt gått i din takt. Hoppas du får en mysig kväll..
  Kram

  Reply
  • Lingon
   1 maj, 2012 at 20:15

   tack detsamma, jag sitter ju här under min korkek. (bloggfåtöljen:))
   kram

   Reply
 • Bettina
  1 maj, 2012 at 20:05

  Så mycket längre våren har kommit hos dig….. härligt! Ha en fortsatt fin kväll! Kram på dig!

  Reply
  • Lingon
   1 maj, 2012 at 20:16

   Hoppas att den kommer snabbt upp till dig också. Här är underbart just nu.
   kramar!

   Reply
 • Marie
  1 maj, 2012 at 20:19

  Vilken skön dag! Trädkvinnebilderna var häftiga 🙂 Kram och ha en skön kväll!

  Reply
  • Lingon
   1 maj, 2012 at 20:48

   Hihi, ja visst blev de lite tokiga?
   kram!

   Reply
 • Katinka
  1 maj, 2012 at 20:34

  Haha.. Underbart! En sådan dag behövs väldigt ofta och jag tycker trädbilderna är häftiga. Haha.. Ja, denna Internationalen. Det är väldigt mycket ”Upp till kamp” idag då man själv mest tynger ner soffan. Kram på dig!

  Reply
  • Lingon
   1 maj, 2012 at 20:50

   Fyra gånger liksom. Haha. Ja, nog har jag gjort första maj allt. Och nu tynger jag min bloggfåtölj.
   Kramar och trevlig kväll,
   L

   Reply
 • Anne
  1 maj, 2012 at 20:34

  Go kväll trädkvinnan 🙂 Du har jobbat på bra ser jag. Själv är jag rätt mör för jag gav mig på skorna i kväll och är snart klar sen blir det sängen!
  KRAM

  Reply
  • Lingon
   1 maj, 2012 at 20:51

   Ja, det blir en tidig kväll här också. Så skönt…
   kram

   Reply
 • fina
  1 maj, 2012 at 22:20

  Coola bilder och vilken mysig dag du verkar ha haft! Jag missade att ta en tupplur inser jag nu;)
  Kram

  Reply
  • Lingon
   2 maj, 2012 at 08:43

   Tupplurar är viktiga 🙂
   Kram

   Reply
 • Vilken bra dag tupplur, trädbilder och en massa sol, en bra dag!
  Kram på dig!

  Reply
  • Lingon
   2 maj, 2012 at 08:44

   Ja, helt underbar.
   Kram!

   Reply

Leave a Reply