Klänningar, tunikor,  Odd Molly

Mys mys dubbelmys och en fin sidentunika, ja Odd Molly

Här framför brasan sitter jag i en bloggfåtölj, i ett annat hem och myser. Det sprakar i spisen och nu börjar värmen tränga ut i hela huset. Min bestämda tanke var att jag ska bara sitta här en stund och göra ett blogginlägg och sen gå ut. Men…men när det värmer så skönt i ansiktet av att sitta så nära elden så känner jag mig förrädiskt slö och avslappnad. Härligt.

cermony tunic

Den här vackra underbara Ceremony Tunic kom i posten i fredags, men så hade avin fastnat i brevinkastet? Idag när söndagsreklamen kom så dök den upp, ihoprullad till en liten flaskpost. Tradera när det är som bäst. Tack söta N. ♥

Ceremony tunic Ceremony tunic

Inte tokigt alls. Utan helt underbart!

Men nu måste jag nog ta den där promenaden innan jag fastnar här framför brasan. Hmmm…slö suck….

Ha en härlig söndagkväll,

L

37 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *