Lingon om.....

Det regnar här i Stockholm idag?

20120420-084331.jpg
God Morgon!
Vilket tråkigt väder? Men jag har ju ingen yllekofta med mig? 🙁 Nåja…nåja..
Här har det sovits ganska gott, storstilat med chockrosa öronproppar och ögonmask, eh vad heter sån man täcker över synen med? Nattbindel? Iallafall den också i en knallig rosa färg. 😀
Idag har Hilde, Anne och jag en efterlängtad tjejdag som varit planerad sen länge. Som jag har sett fram emot det och så kul det ska bli! Yes!
Innan dess ska jag klämma in fika med ett par kollegor på Konserthuset och förbereda morgondagens konferens. Tokigt nog så blir en ledig mellandag lätt fylld till bredden och jag känner mig helstressad innan dagen ens har börjat. Men det är förstås väldigt kära problem…
Nu beställer jag lite sol, hallå? Gud? Vädergubben? Någon?
kramar och jag önskar dig som läser en fin fredag,
L

No Comments

 • Louise Larsson

  God morgon! Jättetrist väder, men du har så mycket kul på gång så vem märker det!
  Jag följer er på bloggen under dagen! Ha en härlig dag! Kramar

 • Katinka

  Samma här. Det bara regnar och regnar. Men har du tur så slipper du Stockholmssnön som jag åkte på förra helgen. Och jag har min 9:th Sweater i Dark Powder på mig idag med. Kram och ha en stressfri dag. Försök i alla fall. Kram

 • Madde

  Ni får njuta av ”solen i sinnet” istället. Här i Metropolen är det monligt men mestadels sol och ganska hygglig temp. Dock vinterjacka fortfarande. Ha det såå roligt nu hela helgen! Storklem

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *