Lingon om.....

Åter iväg på resande fot

20120407-101219.jpgJust nu stannar tåget i Lund i riktning mot Köpenhamn och Josannedejt. Det snöar ute och blåser ruggiga vindar men hjärtat är varmt och jag är klädd i rosor och fjärilar som motattack.
Idag känner jag för att prova igenom hela Odd Mollybutiken och så kanske kolla in lite hjem og bolig, heminredningsinspiration?
Vi får se? Om någon är intresserad av provning av något speciellt plagg så hojta till i kommentarsfältet. 🙂
Kramar och ha en fin Påskagton!
L

No Comments

 • Annika Othilia

  Avundsjuk…..
  Metallic halter neck dress, hur den är i storlekarna. Jag en typisk 3.a, men ibland får jag ta en 4:a när det inte är någon stretch i tyget utan helt stumt.
  Harlow dress också gärna om du orkar.
  Hoppas du får en ljuvlig dag

 • Linda G

  Ha en fin påskafton! Ha det så gott i Köpenhamn, du har ju bästa sällskapet:) Och du får gärna prova Terrie tunic om dom har den. Den ärmlösa frotte’-saken alltså:) Kram!

 • Maria

  *Avundsjuk*….hoppas att ni får en riktigt mysig dag..trots snön!! Hälsa Härliga Josanne från mig<3 Har du tid får du gärna prova Terrie tunic, den är jag ju sjukt sugen på!!
  Änglakramar Maria

 • Sofia

  Åh Köpenhamn måste vara den perfekta platsen för en påskafton! Provar hysteriskt! hi hihi
  Jag är lite nyfiken på Forsome pants skulle vilja hitta dom på rea sen men det är ju så svårt med storleken på OMs leggings de brukar ju stretcha för mycket men de marinblå jag köpte i Stockholm var inte särskilt stora! Känn gärna på dom! Glad Påsk Kram

 • Katinka

  Vad härligt det låter! Hoppas ni får en riktigt fin dag på er och prova på. Jag är också nyfiken på om man ska upp i Metallic Dressen så den får du gärna prova om du hittar den. Och Glad Påsk ju! Kram

 • Lingon

  Fniss! På plats hær och smygbloggar i en elektronikaffær hihi.
  Terrie tunic och metallic halternec och Harlow?
  I fix.
  Kramar och ha en go Påskedag!!
  Lingon

 • FinaTina

  Oj det låter skoj med lite provande och bostadsinspiration. Jag skulle vilja veta mer om tricolor dress… Den är jag lite sugen på. Även koftan som matchar. Hur tight är den i ärmarna tro?
  Ha så kul!
  Storkram! /Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *