Menu
Lingon om.....

Tips för iphonekamera!

Att man kan få den att fokusera genom att trycka på skärmen med en kort dutt visste jag men att man kan ändra exponering och låsa den hade jag ingen aaaaaning om. Eller att det går att låsa både exponering+fokuspunkt.

Alltså kan man hålla kvar fingret på skärmen en stund för att justera ljuset i bilden och håller man kvar ytterligare så låses det fast.

Ha! Och det hade jag ingen aning om??

Här där bilderna är helmörka i motljus har jag markerat på mig själv eller tröjan så ljusas bilden upp, eller tvärtom markera i det ljusaste området för att få bilden lite mörkare.

Sen att jag är uppåner är en helt annan sak. 😀

Prova! (om du har en ajfån)

Jag är ledig idag, jobbar helg denna veckan och nu ska jag försöka landa lite här hemma. Att vara i väg är roligt men så måste man hämta sig, hämta andan och samla ihop alla intryck och för mig tar det ganska lång tid. Sista dagarna gick ju alldeles för fort?

Kramar och ha en fin dag!

No Comments

 • Fru Sederblad
  26 mars, 2012 at 10:44

  Va?!! Det här måste jag prova!! Tack för tipset, du underbara människa.

  Reply
  • Lingon
   26 mars, 2012 at 14:35

   😉

   Reply
 • Louise Larsson
  26 mars, 2012 at 12:21

  Hej! Välkommen hem det var jättekul att se dina inlägg med bilder och reflekteringar. Jättebra fototips! Hoppas du får en skön dag hemma, skall gå tidigt från jobbet också, pappis kom från Öland på besök sent igår eftermiddag, ock åker hem i morgon bitti. vill umgås lite när han är här………. Puss o Kram/Louise

  Reply
  • Lingon
   26 mars, 2012 at 14:27

   Ha så trevligt med din far!
   Kram

   Reply
 • Anne
  26 mars, 2012 at 14:53

  Hej hej – hemma en vända innan jag rusar till la sömmerska 🙂
  Kramar

  Reply
  • Lingon
   26 mars, 2012 at 20:20

   Hej hej!
   kram

   Reply
 • Milott
  26 mars, 2012 at 20:13

  Ah men, Du är väl för go, Lingonet, som vill dela med Dig!
  Tack! Det ska jag testa! Imorgon blir det Sthlm för mig!
  Kramar till tusen
  Milottan

  Reply
  • Lingon
   26 mars, 2012 at 20:20

   Ha nu en jättefin resa! Nu är det din tru. ;-D
   Kramar!

   Reply
 • Helena
  26 mars, 2012 at 20:42

  Ha! Säger jag med 🙂
  Det hade jag ingen aning om. Nu har jag testat en lång stund. Kul!
  Tack för tipset! Kramar

  Reply
  • Lingon
   26 mars, 2012 at 21:37

   Kul att det fungerar!
   kramar

   Reply

Leave a Reply