Lingon om.....

Tips för iphonekamera!

Att man kan få den att fokusera genom att trycka på skärmen med en kort dutt visste jag men att man kan ändra exponering och låsa den hade jag ingen aaaaaning om. Eller att det går att låsa både exponering+fokuspunkt.

Alltså kan man hålla kvar fingret på skärmen en stund för att justera ljuset i bilden och håller man kvar ytterligare så låses det fast.

Ha! Och det hade jag ingen aning om??

Här där bilderna är helmörka i motljus har jag markerat på mig själv eller tröjan så ljusas bilden upp, eller tvärtom markera i det ljusaste området för att få bilden lite mörkare.

Sen att jag är uppåner är en helt annan sak. 😀

Prova! (om du har en ajfån)

Jag är ledig idag, jobbar helg denna veckan och nu ska jag försöka landa lite här hemma. Att vara i väg är roligt men så måste man hämta sig, hämta andan och samla ihop alla intryck och för mig tar det ganska lång tid. Sista dagarna gick ju alldeles för fort?

Kramar och ha en fin dag!

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *