Lingon om.....

Hej måndag – hej livet?

20120319-094826.jpg
Hååå vad det blåser idag?
Och jag är glad för livet fungerar igen. Jag liksom bara upptäckte att jag lagar frukost – och det är okej. Jag gör mig i ordning – okej..
Den värsta tiden med gråtattacker på morgnar och kvällar börjar ebba ut från en vild flod till en tunn stril och det är skönt att kunna få lite lugnare vardag och kunna jobba ordentligt utan att vara utmattad.
Kort sagt. Jag upptäckte att jag mår ganska bra? 🙂 Och det är ju en bra start på veckan.
Hoppas ni som läser också har det bra!
<3 Nu blir det jobb och en outfit kommer lite senare. Idag är jag tant kakao i färgskalan. Kramar L

No Comments

 • chatarina

  Hej Lingon! Vad härligt att höra att du mår bättre, jag har varit lite dålig på att kommentera här hos dig på ett tag, men du ska veta att jag alltid läser!! Här hos oss snöar det för fullt idag..kan du tänka dig?? snö..nu, när man bara vill ha vår..men, men:)
  Ha en jättebra dag!!
  Kram

  • Lingon

   Snö? Nej jag vill inte tänka mig det men vi har ju smällkallt härnere idag så jag förstår.
   Jag är så glad att du har börjat blogga igen, har saknat dig!!
   Många kramar

 • Anne

  Guuud muuuning 🙂 Jag är trött men glad tros snöblandat regn. Ha en bra dag där nere i söder. Jag Skypeterroriserar dig senare hihi
  Kram

 • Nadia

  Så gott att läsa att det känns okej! Ganska ok här med och hopp om framtiden……tror solen hjälper lite med 😉
  Ha en fin dag Lingon – Kram!!!

  • Lingon

   Så skönt att höra, och solen hjälper visst till. Det här klarar vi!!!
   Kramar och ha en fin dag du med.
   <3

 • Katinka

  Vad fint att du börjar må bättre. Det där är ju en lång och besvärlig process, men bara man kan se ljuset hur avlägset det än är så är man på rätt väg.
  Och hua. Här är det också iskallt ju. Fryser så jag skakar när jag var ute med hunden för ett tag sedan. Solen skiner och det ser så inbjudanade ut, men väl ute är det iskallt. Kram

  • Lingon

   Här är det rätt okej nu men det verkar som många fått snö idag?
   Brrrrrr.
   Kramar och hoppas du mår bättre idag.
   L

 • ria

  Blir ganska rörd av vad du berättar. Vill skicka en kram fast vi inte ens känner varann. Det sägs att saker ordnar sig. Jag tror att det mest handlar om att man vänjer sig och att man anpassar sig. Är det förresten KBT du går i? För det du berättar om dina besök i terapin låter ju ganska praktiskt inriktat, t ex perspektivet på sånt som är ovant. Och med det som är ovant kan man öva och vänja sig. 🙂
  Vi sköter om oss på våra håll. <3

  • Lingon

   <3
   Visst är det mycket vanor och blandat med saknad är det ibland så tungt. Men det lättar tycker jag och hoppas det gör det för dig ochså.
   <3<3<3 Jo, det är nog kbt, har precis börjat.
   kram!

  • Lingon

   Tack. Det är så skönt att vara lite lättare om hjärtat.
   Snö va? Vilken måndagssmocka det är…
   Hoppas att det smälter bort snabbt som bara den.
   Kramar!!!

 • Milott

  Tant kakao, jag gillar……..
  Härligt att Du mår bättre! Man gör det efter ett tag, det är det som är så bra och så har man blivit ett snäpp visare, tuffare, starkare…..
  Jag är inne i en process, lilla Mormor gick bort i lördags, 97 år gammal!
  Jag vet det blir bättre men just nu är det tomt……..
  Kramar
  Milottan

  • Lingon

   Åh. Stora kramen till dig. Jag beklagar din förlust av en go mormor. Men tänk på det fina och goa..
   Kramar och ha det så bra och ta hand om dig,
   L

 • Madde

  Håller med ovanstående, man blir ju glad när man läser det du skriver nu! 🙂 Och solen skiner på oss, men kallt,kallt och jag körde varmaste vinterjackan i morse. Hoppas nu Onsdag håller vad som lovats. Då ska jag minsann försöka klippa lite i trädgården. Klippa är det bästa!! Sen ska vi ta itu med din också framöver 🙂 Storklem. (Helgen har tillbringats i sjukdomens tecken, inte jag men ”di gamle” som dock är på bättringsvägen nu, därav bortvaro i kommentarsfältet) Storklem och fortsatt fin dag i solen!

  • Lingon

   Visst är det jättekallt idag? Brr. Jag hade tur som såg en glimt av väderkartan i går kväll så jag var förberedd på det hela.
   Ska det bli fint på onsdag säger du? Åhååå.
   Dina föräldrar är lyckligt lottade som har en sån fin dotter som du, hoppas de mår bra nu.
   Kramar!!!

 • Oslotigern

  Så skönt att höra att det går bättre! Visst är det så att tårarna sinar till slut, man måste bara stå ut ett tag. Heja, heja, heja – jag håller på dig!
  Stor kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *