Lingon om.....

work in progress


Klipp klipp klipp med morfarsfars värsta sax. Han var skräddare och jag har massa kul pryttlar i syskrinet efter honom. Ibland är det fantastiskt roligt att bara få lov att hålla i samma verktyg som han en gång gjorde. Tänk den här saxen har nog skurit tyg till kostymer och västar och byxor i det oändliga?
Och nu håller jag taffligt i den om än för en liten stund. Men i det ögonblicket kopplar jag ihop med minnen och arv och mina släktingar. Det tycker jag är fint och väldigt speciellt. Små saker…

Hur mycket tyg som helst i den fantastiska kjolen till Indy Dress. Ungefär så här vill jag att underkjolen ska komma fram undertill. Men nu är det sent och jag har gått lite på pumpen på en teknisk detalj som jag ska fråga mig granne om i morgon, ni vet hon supersömmerskan. 😀 För den här fina kjolen förtjänar bättre än att jag tjoffar i hop den alltför sent en lördagkväll. Bättre att göra färdigt i morgon, ordentligt och snyggt och med lite hjälp från nabon.
Man ska veta när man ska sluta. Och jag hoppas att jag lärt mig. 😀
Nu börjar deckaren? Ses i morgon och då kommer ni få se kjolen på. Ha det gott,
L

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *