Lingon om.....

det artar sig….

Minsann om inte den här terapigrejen kommer att bli riktigt bra! Vad glad jag är….
Dagens lärdom är bland annat att svårt = ovant
Och när jag tänker på det lite närmare så är ordet ovant väldigt hoppfullt bara det. Ovant är nytt, trevande och absolut inte omöjligt om man tränar lite.
Ja och så fick jag kaffe! Bara det.

Och det är fredag. Och vädret är så här…och jag är ledig. Känns helt märkligt skönt. Ledigheten har varit bestämd sedan länge men att gå från att varit hemma till att vara ledig känns väldigt förbjudet. Jag borde ju kanske ta igen allt som missats i veckan istället?

Blommor kanske inte kan skratta med visst ser den lite glad ut? 😀
I eftermiddag ska jag göra ett fotouppdrag och ta lite porträttbilder till en artikel i en nättidning. Roligt och spännande och ljuset är ju fint ute så det kan nog bli bra. Om bara modellen sköter sig, haha. Precis som om det vore det största hindret…
Ha en go fredag, och hey snart är det fredagsmys. Återkommer med en dagens stass.
kramar
L

No Comments

  • Lingon

   Det hade varit roligt om man bara sådär blixtsnabbt kunde dyka upp hos dig och vara en liten stund. Gud vad din kappa är fin.
   kramar!

 • Adela

  Å jag blir med så glad för din skull!!
  Lingon ska vara glada;) Men man ska tillåta sig att känna sig ledsen med…det är en resa på vägen till det glada=)
  Många kramar
  Adela

  • Lingon

   Det är ju det – en resa. Och en ovan sådan men det kan nog bli bra.
   Kramar och jag önskar trevlig helg,
   L

 • Annelie

  Så skönt att läsa, pustar nästan ut lite..fniss! Blev orolig när hon ställde in (el. dubbelbokade dig) sist! Kommer nog bli bra i slutänden, människan har en otrolig förmåga att anpassa sig .
  Jösses vad spännande med ditt fotouppdrag!! Lycka till idag, roligt för dig!
  Ha en fin eftermiddag o kväll!
  Kram

  • Lingon

   Tack detsamma till dig! Hoppas ni har sol och fint väder idag och att det håller sig hela helgen.
   kramar!!

 • Anne

  Vad skönt att det börjar arta sig! Du vet ju att jag är jättenöjd med min terapeut och jag önskar att det blir lika bra med din när ni kommit en bit på väg! Lyckliga som har sol – vi har grått och skitkallt. Fast det gör inget just nu – jag ska sova på soffan och inte gå ut mer 🙂 Hoppas fotningen blir kul!
  Kram <3

 • Oslotigern

  Vad skönt att höra lingonet! Nu blev jag väldigt glad för din skull 🙂
  Vad roligt med fotouppdrag – lycka till med det!
  Och ha en fin-fin kväll söta
  Kramar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *