Lingon om.....

Tusen tack! och lite tulpanbombning till er ♥

Tack för alla hälsningar!

Jag bockar och bugar och kramar tillbaka med tulpaner till er alla. Vad glad jag blir…tänk att man får så fina hälsningar…helt underbart!

Ni är alla lika vackra och fina…


Nu ska jag köra ett race till affären och fixa lite god mat, för i kväll blir det några vänner som kommer över på middag. Ja, och lite tårta också.. 😀 Så vi hörs lite senare eller i morgon med en tårtrapport.

Och det blev bling såklart, hihi. Ett fint halsband av Bjørg som jag har velat ha länge länge. Kettlebellen skulle gärna fått följa med hem men vem orkar bära åtta kilo extra på stan? Får bli en annan dag.

Många kramar till dig som läser och jag önskar trevlig kväll, och tack än en gång för alla grattishälsningar.

L

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *