Lingon om.....

Att vinna elller inte?

Haha! Jag vann hela 25 spänn! Eller inte? Plus minus noll då, det beror ju på hur man ser på saken. Jag köper lotter ungefär en gång i halvåret när jag inbillar mig att det är min tur att vinna. Men än så länge har det inte varit det……

Nu ska jag snart ge mig iväg och träffa Sanna och mysa lite och äta en bit för att fira in helgen ordentligt och vi har precis upptäckt att vi fyller på samma dag – på måndag. Bara det gör ju att man nästan känner sig som syskon eller iallafall lite speciella vänner. 😀

Dagens Odd Molly blev Timeout wrap och under den är Ninotshka dress. Undrar förresten hur stor språkbollen är i hjärnan som rymmer alla dessa namn på kläderna? Tur att jag glömmer allteftersom..så att den inte tar över hela. 😀 Eller det kanske förklarar en del?

ha en finfin fredagkväll!

kramar

L

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *