No Comments

  • Tonemor

    God natt, Lingon 🙂 Ja, den var jättesöt <3 Sov godt vennen, og jeg ønsker deg en kjempefin dag i morgen, og en herlig helg 🙂 Selv har jeg hatt noen dager fri, så jeg har fartet rundt, i går var jeg i Oslo og windowshoppet til jeg holdt på å gå bananas – så mye fristelser fra Odd Molly…. prøvde å være flink og ikke kjøpe, men så ble det litt klikketiklikk på nettet isteden senere, fy så mye fine saker på rea også 🙂 Man kan bli tokig av mindre, og jeg er jo OM- tokig nok fra før 🙂 Kramar från din vänn i Norge <3 <3 <3

  • Hilde

    God morgon! Jodå, jag vet allt att det hade blivit fel oavsett hur OM hade gjort. Jag tycker bara inte om att andra blir ledsna och inte fattar hur det går till. Jag ringer dig under dagen 🙂
    Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *