Lingon om.....

Spänning en måndagmorgon

20120305-080513.jpgVäckarklockan på golvet, tydligen lätt oskadliggjord.

20120305-080614.jpgLjust ute? Jag har nog försovit mig.
Frågan är bara hur mycket?
Hjälp!
🙂

No Comments

 • Louise Larsson

  Ops! Skönt att sova lite längre på morgonen. Här har frosten slagit till igen. Huuh! Hoppas du får en bra dag! Kramar!

 • Madde

  hej min vän! Lite bortavaro för min del också, men nu så… 🙂 Härligt med ”sovmorgon”, ta det lugnt bara. Verkar som du behövde det, så brukar jag tänka när det händer mig. Det ära en fin dag med sol, fast kallt. Shopsade lite blommor i helgen på Vellingeblomman, snart är det vår! Och vad sägs om en fika snart? Storklem från kontorsråttan

 • Lingon

  God Förmiddag söta tjejer!
  Gissa om det går undan för mig nu. Och så måste jag bygga en bur till väckarklockan.
  Ha en underbar måndag!
  kramar

 • Tonemor

  Hei Lingon, du er bare så söt 🙂 Synes jeg ser deg i ferd med å bygge bur til vekkerklokka, hihi :))) Me like 🙂 Håper din dag ble god allikevel, tio tusen virtuella röda rosor till dig vännen, kram från den fortsatt OM-tokiga norrbaggan <3

  • Lingon

   Tusen tack Tone,
   Rosor är fina grejor det. <3<3<3
   Jag hoppas att jag inte gör om det i morgon bara..bäst jag sätter på en extra väckarklocka tror jag..
   kramar och många hälsningar till dig,
   L

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *