Lingon om.....

När sakerna bråkar med en…:)

Ni vet…
Ibland när man har jobbat för många timmar, kaffet är avsvalnat i en kopp och man känner att det dragit ut på tiden alldeles..huvudet värker…. känner sig lurad på en dags sol och när man liksom plockar fram det där fina utsökta tålamodet och professionalismen som man är så stolt över…oftast… .  .
Ja. Då kan det låta så här… 😀
httpv://www.youtube.com/watch?v=3KmdzYEr_EA&
Hihi. Den som sa att det inte hjälper att prata med sig själv har fel.
Men nu håller jag med jobb för idag och tar mig hem. Ledig. Äntligen. Snälla låt det bli sol i morgon också så jag får lite jag med.
Hoppas du har en fin dag och nu minsann tycker jag det är lördag på riktigt. Släpp fångarna loss! Iallafall mig.
Kramar
L

No Comments

 • Marie

  Måste vara härligt att gå loss på ett piano ( eller vad det nu är ) när man är frustrerad 🙂 En gång i forntiden spelade jag bas i ett band och älskade att banka loss på trummorna mellan varven ( hellre än väl) En gång när jag satt där och bankade hej vilt upptäckte jag att gitarristen hade kommit med en kille som skulle provspela i bandet. Den killen såg lite lätt chockad ut..haha. så kan det gå 🙂 Han blev inte långvarig 😀 ( mes) Kram

  • Lingon

   Härligt, då bildar vi ett mollyband tycker jag…jag klarar alla instrument utom gitarr…haha!
   Kramar sötis!

 • Anne

  Å vad jag gillar när du lägger ut filmer på dig själv 🙂 Så kul att se dig men jag får ju lust att åka raka vägen ner och träffa dig hihi. Här ska lagas riktig mat och drickas vin och troligen somnas i soffan.
  Stor kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *