Menu
Lingon om.....

När sakerna bråkar med en…:)

Ni vet…
Ibland när man har jobbat för många timmar, kaffet är avsvalnat i en kopp och man känner att det dragit ut på tiden alldeles..huvudet värker…. känner sig lurad på en dags sol och när man liksom plockar fram det där fina utsökta tålamodet och professionalismen som man är så stolt över…oftast… .  .
Ja. Då kan det låta så här… 😀
httpv://www.youtube.com/watch?v=3KmdzYEr_EA&
Hihi. Den som sa att det inte hjälper att prata med sig själv har fel.
Men nu håller jag med jobb för idag och tar mig hem. Ledig. Äntligen. Snälla låt det bli sol i morgon också så jag får lite jag med.
Hoppas du har en fin dag och nu minsann tycker jag det är lördag på riktigt. Släpp fångarna loss! Iallafall mig.
Kramar
L

No Comments

 • Marie
  3 mars, 2012 at 17:51

  Måste vara härligt att gå loss på ett piano ( eller vad det nu är ) när man är frustrerad 🙂 En gång i forntiden spelade jag bas i ett band och älskade att banka loss på trummorna mellan varven ( hellre än väl) En gång när jag satt där och bankade hej vilt upptäckte jag att gitarristen hade kommit med en kille som skulle provspela i bandet. Den killen såg lite lätt chockad ut..haha. så kan det gå 🙂 Han blev inte långvarig 😀 ( mes) Kram

  Reply
  • Lingon
   3 mars, 2012 at 21:19

   Härligt, då bildar vi ett mollyband tycker jag…jag klarar alla instrument utom gitarr…haha!
   Kramar sötis!

   Reply
 • Anne
  3 mars, 2012 at 17:54

  Å vad jag gillar när du lägger ut filmer på dig själv 🙂 Så kul att se dig men jag får ju lust att åka raka vägen ner och träffa dig hihi. Här ska lagas riktig mat och drickas vin och troligen somnas i soffan.
  Stor kram

  Reply
  • Lingon
   3 mars, 2012 at 21:20

   Låter som en bra plan det!
   kram

   Reply
 • Hilde
  3 mars, 2012 at 17:57

  Här har du en till som gillar dina filmer. Njut nu av ledigheten.
  Kram

  Reply
  • Lingon
   3 mars, 2012 at 21:20

   Det ska jag göra, sovmorgon på riktigt i morgon. Det ser jag fram emot.
   Kramar och ha det bäst!
   L

   Reply
 • mirka
  3 mars, 2012 at 19:25

  oj, vilken pärla till att vara zembalo, det gäller att fortsätta med Bach, kram på dej !

  Reply
  • Lingon
   3 mars, 2012 at 21:21

   Ja, jag får försöka spela något vackert nästa gång… 😀
   kramar

   Reply
 • Kicki
  3 mars, 2012 at 22:19

  Jaaa du är bara för härlig 🙂
  Kram

  Reply

Leave a Reply