Lingon om.....

Sol ute och en fin gåva


Hej igen!
Gissa om jag har lite bloggabstinens nu..? Jo en hel del faktiskt men det har varit gött att pausa lite. Inte för att jag behöver förklara en paus, men likväl varför inte? Grejen är att jag är internetnärvarande lite för mycket, jag gör egna inlägg här i bloggen, svarar på kommentarer här och så älskar jag att snurra runt och kommentera och umgås i fälten och rutorna på många andra ställen. Inläggen här är ju egentligen bara en liten liten del av allt som jag är närvarande i.
Ibland på bekostnad av livet på riktigt, här hemma och runt om kring mig själv. Så när jag kom hem från fjällen och upptäckte att jag visst bodde själv på riktigt, gick jag in i datorvärlden istället för att ta i tu med läget. Och det är inte riktigt bra så då var det dags för en paus.
jag – slösurfarens mästare.. 😀
Hmm, jo och så var det den där äggincidenten häromdagen. Jag är liksom lite virrig som kokade ägg, ställde klockan och allt. Ja, och sen efter en stund märkte jag att jag inte lagt i några ägg i kastrullen. Läge att tagga ner och vara närvarande i sitt eget liv. Jojo..tjena.. 🙂

Och så är det roligast i världen nästan att blogga. Och ni är världens finaste läsare! Bara så ni vet. Det har jag också fått perspektiv på.
Idag har jag jobbat en kort dag och sedan träffat Josanne och snabbkikat inne på Factory i Malmö. Vi var ju tvungna att ses en gång till innan hon drar till solen på riktigt.
Fina halsbandet bara hängde där och ett lite kul sammanträffande att Emma precis visat upp det, för vi hade båda det på näthinnan och det är så kul att se saker live som man tidigare har sett i bloggar eller hur?
Bloggens makt liksom. 😀 Och jag har köpt juicen som Doktor Molly rekommenderade förra veckan..Hoppas hon blir sponsrad av Bravo nu?
Ja, jösses jag har ju massor att berätta men vi får ta lite i taget…
Fina Odd Mollyarmbandet överst kommer till hösten och jag blev hur förvånad som helst när jag fick det som gåva? Bästa överraskningen verkligen en fredag när man är lite blek om nosen.
Nu håller jag här för kvällen och vi hörs och ses snart igen om ni vill,
(måste maila mitt webbhotell för utrymmet är fullt, gulp. Ja, ifall bloggen tillfälligt försvinner så vet ni varför..)
Tusen kramar och trevlig kväll önskar jag dig.

No Comments

 • Anne

  Hej hopp 🙂 Så gulligt med presenten – extra härligt att få något när man inte förväntar sig det. Jag är begravd i tvätt uhuuu
  KRAM

  • Lingon

   Det var jättefint så jag förstår verkligen att du fastnade för det..och jag blev glad att se det live.
   Ingen aaaning om priset. hyssch…
   Kramar!!

 • creando

  Det är ett väldigt vackert halsband, det får man säga. Gör inget att se det flera gånger liksom.
  Känner igen det där med att det tar tid i bloggvärlden. Och att livet utanför, alltså det riktiga livet, ibland för stryka på foten. Bra med eftertanke alltså. Men roligt är det att du är här 🙂
  Kramar Kicki

  • Lingon

   ja, jag ska nog ha en fot i nätet men ändå vara närvarande i verkligheten eller vad man ska säga.
   Men nu håller vi helg, eller hur?
   Hoppas du har det bra!
   kramar

 • Annelie

  Vad gulligt av dom!! Rätt person att överraska med en så fin present! Ser jättefint ut, kommer passa dig väldigt bra tror jag!
  Var nog klokt med en paus o reflektera, så lätt det att följa med vanor man lagt till sig..
  Ha en skön kväll!
  Kram

 • Vivvi

  Det är härligt att ha dig här igen 🙂
  Armbandet var väl en sååå fin gest. Gulligt av dem och det är du värd…
  Halsbandet är också supersnyggt
  Ha nu en fin helg fina
  Kram
  /Vivvi

  • Lingon

   Tack det är så roligt att köra på som vanligt igen…eller vad som nu är normalt. 😀
   många kramar och ha en fin fin helg,
   L

 • Hilde

  Vad rolig att se dig här igen, och du gör alldeles rätt som försöker få perspektiv på allt som hänt. Du förtjänar verkligen armbandet du fick hos Factory
  Kram

 • Linda G

  Armbandet är himla fint! Ska nog slå till på ett sånt när dom dyker upp så småningom:)
  Mina åsikter om det där fjäderhalsbandet håller jag nog för mig själv;) Kram!

  • Lingon

   Fint att titta på menar du? 😀 Jag skulle kunna ha det hängandes som dekoration men inte på mig själv..
   Kramar!

 • Katinka

  Vad härligt att ha dig tillbaka. Jag har saknat dig. Visst är det ändå så att man lägger ner väldig tid på bloggen och ibland nästan lever i en alternativ verklighet. Det kan bli för tufft ibland. Och du förtjänar armbandet tusen ggr om. Det är underbart och så är du! Kram

 • Sahra

  Du är så bedårande söt i ditt lilla klipp. Hihi.
  Nätet ger otroligt mycket, men det tar en hel del också. Det är inte riktigt sunt om det går ut över det riktiga livet. Säkert nyttigt att ta små pauser ibland. Fin helg på dig

 • Runa

  Skönt att du tillbaka! Vilket fint armband….super. Jag är också bra på det där med slösurfning. Just nu har jag SÅ mkt jag ska göra (plugg) o har datorn bredvid mig när jag läser/räknar/skriver…..gissa vad som är roligast?! Helt plötsligt har halva dagen gått o jag har inte gjort nåt´av det jag skulle. Ett elände…men man måste ju ha lite koll på vad som händer :-)! Hoppas du får en bra helg, Kramar

 • Adela

  Gillar verkligen att se dig här igen!;D Du är sååå välkommen!
  Finaste armbandet och vad gulligt gjort av dem!
  En fot i nätvärlden och en i den verkliga tycker jag låter bra;)
  Kramar
  Adela

  • Lingon

   Ja, jag ska lägga in en länk till dom, kanske de hittar dig…hihihi.. eller så får du maila.
   Kramar!
   L

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *