Odd Molly

Odd Molly – Taradiddle Dree dress


Vad säger ni? En av de finaste klänningarna någonsin tycker jag. I färgen royal som är sådär mystiskt i gränslandet mellan en varm och en kall nyans och därmed passar till så oändligt många andra färger om man så vill.

Taradiddlen kom hit efter en lyckad swapp och jag kan faktiskt knappt tro det är sant för den är ju lite ovanlig och dessutom i stl 4. Just den här som jag har på mig tycker jag är väldigt liten i storlek, mer som en trea tror jag.

Jaaa, djup suck…inget är som klänningslycka eller hur?

Berätta, har du någon Odd Molly du drömmer om då och då som du önskar skulle dyka upp på tradera och flytta hem till din garderob? Eller något annat märke?

Själv har jag några drömmar som jag ofta glömmer av, och så plötsligt dyker det upp till ytan och pulsen går upp. Ibland får man napp, men oftast inte och den här fina klänningen ska få stanna länge, länge..:-D

Annars så har jag inte så mycket att tillägga mer än att mina kycklingrecept är under utveckling, idag har jag gjort en majskyckling och jag är uppenbarligen en nybörjare på nutella som ställde burken i kylen. Big mistake. Vad tänkte jag liksom? Och så tänker jag mycket på ensamhet och tvåsamhet och allt däremellan men det tar vi en annan dag.

Kramar och jag hoppas du har haft en fin söndag,

L

No Comments

  • Lingon

   Åh ja den tunikan var jag sugen på att buda på också, en dröm verkligen. 😀 Hoppas två till dyker upp då, eller tre för vi är nog flera att vilja ha den.
   kramar!

 • Marie

  Ahhh nu hände det mig! Skrev ett långt inlägg som jag lyckades trycka bort 🙁 Men… Wow,wow,wow!! Vad snygg du är i Taradiddeln 😀 Den finns på min topp tre önskelista 🙂 Taradiddeln i stl 3, Nymph strap dress, lite lilac, stl.3 och Opulent sleeveless grey i st. 2. Komsi, komsi till mig tack 🙂 Fast inte samtidigt 😛 Kramar och ha en fin kväll!

  • Lingon

   Visst är det typiskt när inlägg bara ryker världens kos?
   Åhhhh, jag drömmer om nymph strapen och Opulenten också…komsiiiiiii 😀
   Kramar!!

 • Anne

  Grattis till den ljuvliga och du har rätt – den ska stanna länge länge! Jag har nyss fått reknr till ett visst paket och är ”en smula” uppjagad 😀
  KRAMAR

 • Hilde

  Just nu har jag inga drömplagg jag spanar efter. Att leta upp Gunilla dress i vitt och min storlek var jobbigt nog 😉 Men visst finns det allt sug…
  Du är jättefin i Taradiddle, min röda åker ingenstans.
  Kram

 • solid

  Hej!
  Underbar klänning på ett ännu mer underbart lingon.
  Själv så ligger en Brand new second hand dress i royal på drömönskelistan, tror så här i en hast att både klänningen och färgen heter så om den kom i min väg skulle jag bli så glad.
  Sedan finns det lite annat smått och gott som gärna skulle få komma hit.
  Förra årets grandma´s coat i ljusbått stl 2. tack!
  Kramar till dig från Eva

  • Lingon

   Brandnew2hand dress är helt fantastisk. Jag har bara provat en brun i verkligheten och det var en upplevelse. Håller tummarna att du hittar den.
   Kramar!

 • mirka

  Hej du fina, har samma i royal, rött och grått och älskar alla dom tre ! Efter en lång väntan så dyker en klänning till i royal, avslöjar inte än vilken, kanske redan på måndag…hoppas…nu kommer den hem efter att ja missade den en gång. Kram

  • Lingon

   Vilken härlig trio som bor i din garderob då. 😀 Dessa härliga klänningar…
   Kramar och hoppas du blir överlycklig på måndag.
   <3<3<3

 • Fiona

  Helt underbar färg och snygga stövlar till oxå! Den klänningen är ju bara så himla användbar året om! Jag har några riktiga drömmisar oxå men kommer inte ihåg vad de heter (har precis ätit en hel kebabrulle så allt blod är i magen på mig just nu!) men en OM kofta virkad i rutor i rosa och rött (tror att du har en sån i din garderob)
  Trevlig kväll!

  • Lingon

   Ja, jag gissar på att du menar kettle coaten i rouge? Den har jag faktiskt planer på att sälja om du är intresserad..:-D
   Härligt med kebab!
   kramar

 • Oslotigern

  Men oj vad fint!! Hade ju min Indy i samma färg igår, och de är verkigen vackra. Den stod på önskelistan länge, innan jag hade tur och hitta den på freeport. Inget speciellt på den där listan just nu tror jag. Fast jag är som du; glömmer av och kommer ihåg igen! Så kanske det är något där som jag tillfälligt glömt.
  God kväll!
  Kram

  • Lingon

   Alltså jag gillar nästan indyn mer än denna, kanske är det underkjolens fladder? Eller så ska man inte bry sig om att jämföra, taradiddeln har ju bättre passform dessutom.
   kramar och trevlig kväll söta tiger!

 • A-K

  Vad fin du är i Taradiddlen!
  Den bor här också och för säkerhets skull både i storlek 4 och i storlek 3 🙂
  De flesta drömplagg bor redan hos mig och jag borde väl vara nöjd med det, men visst finns det alltid något plagg att sukta efter!
  KRAM

  • Lingon

   Ja, kära..en av mina drömmar hade nog varit att få kika in i din garderob..det skulle vara helt fantastiskt..:-D
   Dessa härliga klänningar….
   kramar!

 • Katinka

  Den är helt fantastiskt underbar på alla sätt och vis och du passar så otroligt fint i den färgen! Jag blir glad bara jag ser den!
  Jag har den i grått och har länge funderat på den i Powder också, men det har liksom inte blivit av. Grått är nog mer min färg än Powder tror jag. Däremot hade det varit snyggt med den som classic i nya färger. En blå och en grön.
  Tror inte jag har några speciella önskeplagg just nu, men plötsligt så dyker det upp ett. Minns när jag köpte Swain Tweed Coat på Freeport och hade glömt bort den som önskeplagg tills den plötsligt fanns framför mig och den var det jag önskade mig mest av allt. Kram, kram

 • Linda G

  Den är fantastiskt fin och du i den! Skulle gärna ha en sån blåsa men jag tror ärligt talat inte att jag skulle komma i en 4:a eftersom den är så liten tyvärr:( Kram<3

 • sahra

  Allas vår fru visade för ett tag sedan ett vitt linne från Walla och det är jag på jakt efter utan framgång. Annars är jag sådär så jag köper det jag vill ha och har jag inte köpt det när det kom ja då var jag nog inte så sugen egentligen. Fast visst, ibland kan man ju hitta något som man tycker är ok, men inte riktigt värt sitt pris och då kan jag kanske slå till på rea.

 • Tarleena

  Ah Taradiddlen… Klär dig utmärkt! Jag har den i rött, och är nöjd med både klänningen och färgen. Jag har lyckats spana nästan alla mina önskeplagg förutom en Nowornever coat eller en Noblesse Coat i cherry. Hoppas att en av dem dyker up någon dag, och jag kan få min önskekappa.

 • Karen

  I understand your happiness with Taradiddle in Royal because I was lucky to get my hands on one in the Fall on Ebay. Sadly it sits in the closet waiting for warmer temperatures. I can hardly wait for it to come out and play.
  Silly me sold Damask Dress in Magnolia, on sale on my website last summer. then I could not stop dreaming of it until I bought it from another webshop in the Winter.
  Now I have 2 dream dresses that are ready and waiting to come out and play.
  You look lovely in Taradiddle. It suits your bubbly, sparkly personality. I hope that it helps to keep a smile on your face.
  Stor Kram,
  Karen XOXO

 • Annelie

  Du är så snygg i Taradiddlen!! Royal är den snyggaste enligt mig! Hade en rör Taradidli men modellen var inte bra till en lång person,, så jag håller envist kvar mina smockar som 8 till talet. Lite smågalen är jag nog, fniss.
  Tanten är trött o har redan krypit till sängs..
  Natti o kram!

 • solid

  Hej igen!
  Jag hade en brun,brand…. men är tyvärr ingen brun person så den bara hängde där i garderoben och fick flytta vidare till ett snällare hem, modellen är däremot helt fantastisk.
  Kram igen från Eva

 • Vivvi

  Den är fantastiskt fin. Påminner mig om att jag behöver laga min som spruckit lite i ärmen. Har även den grå som också spruckit…:(
  Du är jättefin i din, verkligen
  Min önskemolly alla kategorier är Puppa silk patchwork wrap tror jag. Den liksom ligger och gnager i bakhuvudet hela tiden 🙂
  Kram
  /Vivvi

 • Nena

  Ja, den är ljuvlig. Och färgen royal i det tyget är det vackraste som OM skapat. Tror det är blåtonen i färgen som gör det ihop med den magiska lystern i siden/bomulltyget. Jag ha en smock dress i det tyget, smocken är min modell….
  Oj, drömplagg -jo nog finns det väl några kvar på listan men nga såna där riktiga måste-ha….Jag har troget bevakat och plockat hem mina drömmar faktiskt. Några såna där riktiga drömmar som jag jagade länge, länge var magic dress i vitt, narcissus strap dress i royal och smocken i powder. Men de bor hos mig nu! Ett riktigt hemligt drömplagg som jag inte trodde jag skulle få tag på ligger och vilar längst in i mitt skåp i väntan på att jag ska krympa i det… vilken morot! men dit ha jag många kilo kvar!
  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *