Menu
Lingon om.....

att vara trött och ha eldat en sockertopp

Feuerzangenbowle

Från en film med samma namn från 1944. 

Man häller rom över en sockertopp och låter den suga åt sig så mycket som möjligt. Tänder sedan eld på den och låter den smälta långsamt och droppa ner i en gryta med rödvin, apelsinjuice och lite kryddor.

Eller som en spektakulär glögg?

Det var iallafall kul att titta på och jag lokaliserade brandsläckaren, för vi eldade inomhus.:)

Nu är jag tillbaka i Stockholm och ska slafa här en natt innan jag tar mig tillbaka till skåne. Guuuud vad jag längtar efter min egen säng nu. I morgon ska jag mollyspana lite på förmiddagen och göra stan sen får det vara nog. Jag är inte så lite trött och nöjd nu, och glad.

Jag har hunnit med att småläsa lite bloggar, men utan bilder och inte har det gått att kommentera heller. Skönt det ska bli att komma tillbaka. Men jag är där och läser, bara så ni vet.

kramar och ha en fin kväll!

L

No Comments

 • Anne
  22 februari, 2012 at 22:01

  Lika tröttigt här!
  Sov gott å kramar

  Reply
 • Linda G
  22 februari, 2012 at 22:06

  En fin kväll till dig med! Förstår att du längtar hem nu:) Kram!

  Reply
 • Josanne
  22 februari, 2012 at 22:14

  Det är bra, Skåne saknar dig en hel massa!
  Spana massor och gärna med kameran… :o). Jag såg att det kommit nytt på Milk & Honey idag så det borde ju gälla i la hufudstad också.
  Mucho Kram vännen!

  Reply
 • Katinka
  22 februari, 2012 at 23:13

  Förstår att du är matt efter veckan som har varit och har lite hemlängtan. Jag längtar alltid efter just min säng när jag är borta… Kram

  Reply
 • Madde
  23 februari, 2012 at 10:17

  Ser spektakulärt ut! Har aldrig sett något liknande. Skåne visar sig från sin allra bästa sida på väldigt länge och det måste vara ett tecken på att vi saknar dig. Fast vi inte ses sååå ofta, känns det bättre att ha dig himmavid! Storklem och skön hemresa 🙂

  Reply

Leave a Reply