Lingon om.....

Dagens cravings och rörmokare del 2

portobello skirt
God förmiddag!
Dagens vill ha…som jag har drömt om ett par dagar trots snöeländet utomhus. Portobello Skirt från Chillnorway, denna från Creative Lounge 

oxford dress

Ja, och nästa sommardröm är Oxford dress, som jag skulle önska mig i den denimfärgade varianten…som ser ut ungefär som kjolen överst.
Djup suuuuck..sommar…värme…bara ben….sandaler…. .   .    .

Men mina sommardrömmar får ett ganska abrupt slut av den mumlande danska rörmokaren som mekar med elementen och talar högt för sig själv och hummar…flöööde…ventiler….rør? I væggen…? åhåååååå….
Sen dök hans kollega upp, en blonderad Krister Sandelinkopia och hjälpte till att synkronisera lite hemliga rörmokarmanövrar.
Resultat…jo. Nu är alla element kalla utom just de två det var fel på. 😀 Så jag fryser och så ska det vara tills i eftermiddag när jag ska ställa om systemet själv. Spännande vad som kommer att hända då?
Har jag tur kommer det värme överrallt, har jag otur så blir det som förut. Och i min fantasi sprutar det smutsigt elementvatten lite överallt i lägenheten upp på väggar och möbler. Fast antagligen inträffar det inte förrän i en dröm mitt i natten.
Stay tuned…:-D
Och tills dess så ska jag ägna mig åt att fotografera lite fina Odd Molly outfits idag, utomhus i härligt dagsljus. Det ska bli kul och vi har fått ganska mycket snö.
Kramar och ha en fin dag,
L

No Comments

 • Madde

  Du tar det verkligen bra, det måste jag säga! Kyla är ju bland det värsta jag vet, men jag ska tänka på dig nästa gång jag tycker det är lite kallt i lägenheten! Fin fika igår, ser mysigt ut. Jag dras med huvudvärk idag, så frågan är om jag ska ta mitt pick och pack och dra hemåt? Kanske hjälper lite mat. Din dikt rörde mig till tårar, så himla fin… Jag längtar så mycket till våren att jag knappt står ut, men nu får man vara tacksam att man överhuvudtaget kan gå utomhus. I morse var det en pärs med fullständig isgata överallt. Nåja, solen skiner nu, alltid något! Storklem och fortsatt fin dag

  • Lingon

   Ja, det låter som om du ska hem och vila lite och drömma om tulpaner kanske…?
   Hoppas du mår bättre nu redan..
   Kramar och vi hörs och ses.

 • Katinka

  Härligt med ut och fota lite och jag hoppas verkligen elementen skärper till sig nu. Vårt i sovrummet krånglar och jag sover just nu med extrafilt över det vanliga täcket. Burr! Kram

  • Lingon

   Jag tar det kallt..haha!
   Om nån timme vet jag om det funkar…så hoppas! Det känns rätt konstigt nu när det är kallt där det brukar vara varmt och tvärtom. Lustiga huset liksom…
   Kramar och hoppas du har en fin dag

 • Annelie

  Klä på dig så du inte fryser inomhus! Fast du skulle ju ut o fota, härligt! Antar ni har uppehåll med lite sol kanske..?! Chillnorwayplaggen är riktigt fina! Har slängt ett öga ditåt jag med men i sanningens namn blir jag väl snart skelögd, efter allt jag kikar på, fniss.
  Här är finfint snöoväder.. Var tvungen ner till lilla stada för ett paket skulle skickas. Tja tyckte jag, har jag ändå tagit mig hit kan jag ju kika på vårnytt i ”min butik”. Titta o titta, en kasse med hem med färgsprakande klänningar! Inget roligt på Mollyfronten men dom har ju annat kul.. Ska prova o fundera om det blir köp eller inte..
  Hoppas du får igång värmen inomhus snart.!!
  Kram

  • Lingon

   Kul att du varit ute en sväng, själv är jag en hemmaråtta idag. 😀
   En kasse full med klänningar…som andas sommar kanske? Inte dumt alls…jag tror jag ska prova lite sommarklänningar så jag längtar än mer efter vår och värme.
   Många kramar och ha det så bra idag

  • Lingon

   Nu är här varmt och skönt. Härligt! Och det går nog till och med att dra upp lite till..
   kramar och ha en fin kväll,
   L
   <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *