Höör,  Utflyktstips

Mys i Mörkret – Västernäs och Molly på Rymmen

Det blev visst en liten paus över några dagar men nu är jag tillbaka. En helg som inneburit både jobb och ledighet och här är några bilder från i lördagskväll då vi promenerade genom byn ut till Västernäs Handelsträdgård.

Från att ha gått på en beckmörk väg med månskenet som sällskap så kom vi fram till växthuset som var pyntat med levande ljus, så fint och där inne var det bara att sätta sig ner och plocka fram sin medhavda mat och börja äta och umgås.

molly
Här är bandet Molly på Rymmen.

Där någonstans bland alla människor och ljus satt vi och lyssnade och bara var. Bara vara.

Inte dumt alls en lördagkväll och nu längtar jag redan tills nästa helg, då är det ju lucia och jag är en riktig luciajunkie som kan alla sånger utantill. Ingen lucia utan ”Gläns över sjö och strand”. Men först en vecka att ta sig igenom och nu är snart min jobbpuckel över, det ska bli så skönt när det tunnar ut lite. Trevlig kväll. ♥

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *