Lingon om.....

Pepp och dess mindre attraktiva kusin :)

Ja bilden är från i somras när jag skrämmer min kära släkting. 🙂 För den gör mig så glad och jag känner mig lite sådär….ahhhhhrg….svårt att komma i gång och kusinen till pepp är naturligtvis depp. 🙂 Men jag är inte deppig. Vill bara dra något gammalt över mig och krypa ner en stund i sängen. Men se det går inte.

Nixpix för nu är det tjejmiddag om en stund och jag har inget att ha pååååååmig. Jag måste duscha? Hur fort kan jag göra det tro? Kanske kan jag ha tröjan på bilden? När går tågen? Eh. Hjälp.

Och det blir storbloppis i bloggen, vi säger så. Det som inte blir sålt lägger jag sedan på Facebook eller så smäller jag upp en webbshop här på sidan så kan man handla lite då och då om det finns något som lockar.

Trevlig kväll önskar jag dig som kikar in och nu ska jag virvelvinda mig in i garderoben och sucka och gnälla lite över omöjligheter. Fast nu är jag på bättre humör, hejja! Må väl.♥

2 Comments

  • msemschen

    Känner igen den där känslan av att vara deppig fast man inte är deppig. Det blir som någon konstig känslomässig rastlöshet.
    Hoppas du kom iväg ordentligt ikväll.
    Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *