Lingon om.....

Titta tillbaka på Odd Mollyträffar, fina tjejer, glada skratt

Fredag och jag stjäler mig en bloggstund. Det är tvunget för igår pratade jag med kompis Christina och fick en sån lust till att göra höstmys. Att träffas, umgås och hitta på roliga saker. Jag har ju bara gått in i jobbdimman på sista tiden och försökt pussla i hop fritiden med en lika hårt jobbande man.

Tur man då kan titta på bilder och mysa i minnen.

 

 

Mest från 2011 faktiskt för jag lyckades inte göra ett galleri som jag ville. Tar vad man har. Jag saknar er tjejer, många som jag fortfarande har kontakt med och många som jag inte vet vad de hittar på idag. Men tack för alla skratt och nu tycker jag det är dags att skapa nya. Med eller utan Mollysar på. (hur lät nu det?) Ja, alltså klädshoppandets vansinnestider är över för mig men man kan ju träffas ändå?

Nu när jag tänker efter så missar jag en fikadag i morgon? Jobbet ställer till det visst. Men möjligheter finns…

Kram på er alla fina därute. ♥

7 Comments

 • Titti

  Saknar ibland den lite galna ”Molly-tiden”…..många som försvunnit……
  Är ju lite ensamt här uppe i Norrland!
  Trevlig helg…kram Titti i ösregnet.

 • Helen

  Ja lite galet var det allt; men kul!
  Absolut synd att du missar världens bästa brunch imorgon men vi får dricka choklad med konjak i Helsingör istället.

 • Annette

  Åhhhh – alt det jeg er gået glip af… Sidder med et stort smil og kigger på alle de glad billeder. Kan vi ikke lave et katte-træf i stedet? ;))
  Rigtig god weekend.
  Kram
  Annette

 • Maria

  Åhhhhh kommer till att sakna dig i massor imorgon MEN hoppas på att du finns med till Helsingör så att jag får krama dig då istället <3
  Änglakramar Maria

 • Lina

  Så härliga bilder, jag tycker alltid det är roligt att titta tillbaka och många av plaggen i garderoben påminner mig om våra galna upptåg. Önskar nästan att vi kunde dra igång på nygg 😉 KRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *