Lingon om.....

Bara lite bilder

Godkväll,

Den här dagen har flugit sin kos verkligen och jag är trött så trött ikväll. Allt är bara bra men den där känslan av jajamensan och nu kör vi, den lyser med sin frånvaro i dag. Jag känner för att dricka te ur en stor kopp och bara dejta soffan. Så kul är jag. 🙂

Men fotolusten finns och jag testar lite nya grepp och provar mig fram. Foto är verkligen bästa hobbyn som finns. Ständigt i förändring, alltid nytt och ändå så gammalt det där med att ta en bild. Att avbilda samtiden eller sig själv.

De här två bilderna är så nära och med kort skärpdjup fint visst men nu längtar jag efter vidvinkel och att få med massor i bilden. Gatufoto i morgon kanske? Om du är i Malmö så akta dig, hihi.

Förstås är jag galet inspirerad av Johan och Henriks julspecial som du kan se här..”Alla är fotografer” 

Vi hörs i morgon.♥

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *