Menu
Lingon om.....

Bara lite bilder

Godkväll,

Den här dagen har flugit sin kos verkligen och jag är trött så trött ikväll. Allt är bara bra men den där känslan av jajamensan och nu kör vi, den lyser med sin frånvaro i dag. Jag känner för att dricka te ur en stor kopp och bara dejta soffan. Så kul är jag. 🙂

Men fotolusten finns och jag testar lite nya grepp och provar mig fram. Foto är verkligen bästa hobbyn som finns. Ständigt i förändring, alltid nytt och ändå så gammalt det där med att ta en bild. Att avbilda samtiden eller sig själv.

De här två bilderna är så nära och med kort skärpdjup fint visst men nu längtar jag efter vidvinkel och att få med massor i bilden. Gatufoto i morgon kanske? Om du är i Malmö så akta dig, hihi.

Förstås är jag galet inspirerad av Johan och Henriks julspecial som du kan se här..”Alla är fotografer” 

Vi hörs i morgon.♥

3 Comments

 • Socker, vanilj och en skvätt grädde
  29 december, 2013 at 21:29

  De gör du rätt i alltså, ta en date med soffan:))
  Håller med dig att de är kul med foto. Det finns en bild
  i huvudet som man ska få in i kameran på bästa sätt. Tror aldrig
  man blir fullärd!
  Mys på i soffan!
  Kram

  Reply
 • Hilde
  29 december, 2013 at 21:51

  Men visst är det perfekt att dejta soffan. Hur lugnt och kravlöst som helst:D
  Fina bilder, och jag vill se mer..
  Kram

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  30 december, 2013 at 11:23

  Fantastiska foto <3
  Nä- Är inte i Malmö så jag går säkert hihi

  /Kram fina du

  Reply

Leave a Reply