Favoriter & Outfits

Bara en dagens

20130925-084228.jpgGodmorgon! Idag klämmer jag av en dagens outfit iförd mina kulturprettoglasögon. 🙂 Jag känner mig så i dessa mörka brillor och funderar på att tupera upp håret lite extra. Kanske skulle jag ha det som den blonda i Äntligen Hemma? Och ge mig på att snickra en garderob av bara farten.

Vilken natt? Ni vet när man vaknar och det känns som axlarna sitter i öronhöjd och ansiktet är smått oigenkännligt. (Två n eller ett?)
Jag hörde ett enerverande pip som av en väckarklocka 0:45, drog igen mitt fönster och sa något fult om grannar som glömt stänga av. Pipet trängde in genom fönstret och vid 03 insåg jag att det kom inifrån lägenheten. Panik. Vad? Har jag lyckats sätta på spisen på timer? Jag pillade ju där häromdagen. Stapplar ner i köket som en blind enhörning och kollar spisen. Nej? Sjunker ner vid köksbordet och begraver ansiktet i händerna och funderar på att försöks sova där i stället. Piiiiippiiiippiiiiip. Någonstans vid fönstret?

Jaha. Min utetermometer testkör frostvakten? Endast tre grader kvar till frost. Tack för den upplysningen, tack.
Efter en snabb stöld av batteri och blängande på denna maskin gick jag och sov någon timme till.

Och nu har jag avreagerat mig. 🙂 Ha en go onsdag.

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *