Trädgården

Sunday morning feeling

Godförmiddag!

Det finns liksom inte så mycket som toppar det här? En söndagmorgon hemma med sol och en kaffekopp i trädgården. Min egen trädgård, mitt eget liv. Semesterresor i all ära så är en vacker vardag lycka för mig. Jag älskar vanliga vardagar.

Och det är förstås lätt att säga när den är vacker och solig. Men varför inte gilla vardagen? Där är jag ju mest. Nog svamlat.

Jag sitter här och försöker landa efter gårdagens utflykt och lugna ner snurret i huvudet. Minst sagt mycket att tänka på när det gäller pryttlar och ting och framtida heminredning. För det finns mycket att gräva i arvsarkivet, det räcker nog inte med en spade utan kanske måste jag hyra en liten grävmaskin? 🙂

Fast jag lägger det åt sidan en stund. Nu är nu. Lika bra att skriva det här så jag kommer ihåg det. Nu är nu och….

…jag ska nog ta en kopp kaffe till.

Ha en underbar söndag! Njut vardagen.

22 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *