Menu
Blusar, koftor / Odd Molly / Plagg som aldrig får lämna

Odd Molly – Triumph Jacket

triumph jacket

Halloj! Det fanns en baktanke med att köpa Triumph jackan i powder och resultatet blev ju bra? Jag tänkte att den skulle passa till alla underklänningar med meshvolanger. Idag var det dags att prova och ja. 🙂 Ronjahår har jag förresten också, bara att gilla läget tills klipp.

För egentligen hade jag spetsat in mig på en i den vita somriga färgen. Till jeans…tänkte jag, till vitt. Och visst hade det varit underbart det också men jag kunde bara få en. Men så sa hjärtat powder, powder.♥

triumph jacket

Booh bakom grannens vinranka som är helt galen på att växa. Snart tittar den väl in genom min brevlåda?

Annars har det varit en lugn och skön helg, nästan för lugn så jag längtar till i morgon och jobbet. Och så vill jag träffa vänner…dags att krypa ut ur min bubbla av lugn och ro. Är det jag som säger det här??

Nu närmast blir det till att svida om till gummistövlar och ta en kvällspromenad.

Må så gott!♥

9 Comments

 • Titti
  18 augusti, 2013 at 19:55

  Tycker färgen på jackan är fin…du har matchat snyggt!
  Kram Titti

  Reply
 • Tina
  18 augusti, 2013 at 20:38

  Snyggt matchat, har själv (under)klänningen men använder den tyvärr aldrig. Nu fick jag lite inspo, tack vännen. Kramisar Tina

  Reply
 • Hilde
  18 augusti, 2013 at 21:05

  Powdervarianten är så himla snygg tycker jag, och du är kalassnygg i den 🙂
  Kram

  Reply
 • Socker, vanilj och en skvätt grädde
  18 augusti, 2013 at 22:44

  Snyggt!
  Hoppas du haft en bra kväll!
  Kram

  Reply
 • Elisabeth
  18 augusti, 2013 at 23:09

  Jättesnyggt!
  Kram

  Reply
 • Anne
  19 augusti, 2013 at 09:52

  Majj gadd så snyggt! Ska jag nu behöva jaga rätt på den koftjackan också 😉
  Kramar

  Reply
 • ✫ Fru Eriksson
  19 augusti, 2013 at 10:08

  Waooo,så snygg du är – Riktigt fin outfit/Kramar Annmi

  Reply
 • Lingon
  19 augusti, 2013 at 10:21

  Tack alla goa ni.
  kramar L

  Reply
 • Mollie
  21 augusti, 2013 at 22:06

  Puss vad fin du är <3

  Reply

Leave a Reply