Blusar, koftor,  Odd Molly,  Plagg som aldrig får lämna

Odd Molly – Triumph Jacket

triumph jacket

Halloj! Det fanns en baktanke med att köpa Triumph jackan i powder och resultatet blev ju bra? Jag tänkte att den skulle passa till alla underklänningar med meshvolanger. Idag var det dags att prova och ja. 🙂 Ronjahår har jag förresten också, bara att gilla läget tills klipp.

För egentligen hade jag spetsat in mig på en i den vita somriga färgen. Till jeans…tänkte jag, till vitt. Och visst hade det varit underbart det också men jag kunde bara få en. Men så sa hjärtat powder, powder.♥

triumph jacket

Booh bakom grannens vinranka som är helt galen på att växa. Snart tittar den väl in genom min brevlåda?

Annars har det varit en lugn och skön helg, nästan för lugn så jag längtar till i morgon och jobbet. Och så vill jag träffa vänner…dags att krypa ut ur min bubbla av lugn och ro. Är det jag som säger det här??

Nu närmast blir det till att svida om till gummistövlar och ta en kvällspromenad.

Må så gott!♥

9 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *